sunnuntai 30. elokuuta 2015

BT: TULEVAISUUDEN HAAVEET

Nyt olisi taas se sunnuntai, kun olisi vuorossa blogitiimin keskuudessa teemapostauksen aika. Tänään meillä on aiheena tulevaisuuden haaveet, millaista toivon tulevaisuudelta ja mitä se toisi tullessaan. Tätäkään postausta ei toteuta kaikki, vaan ne, jotka haluavat tämän toteuttaa, tässä olisi vielä linkit tämän postauksen toteuttaviin blogeihin.

http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

http://anenblogi.blogspot.fi/

http://jemppujemppu.blogspot.fi/
Nyt kuitenkin aiheeseen. Ensimmäisenä olisi varmaan hyvä lähetä eteenpäin tästä tämän hetkisestä tilanteesta. Opiskelen siis ammattikorkeakoulussa tradenomiksi, liikatalouden kampuksella täällä Oulussa. Mikä voisikaan olla sen paremmin, kun pääsi sisään tuonne kouluun kaikkien hakijoiden joukosta. Saa olla onnellinen, että on opiskelupaikan kyseisestä koulusta saanut. Tottakai minulla on tavoitteena valmistua määritellyssä ajassa, eli kolmessa ja puolessa vuodessa. Tämä opiskelu ei aina varmaan ole niin kukilla tanssimista, mutta haluan yrittää selvitä pitkän kolmen ja puolen vuoden tämän koulun parissa. Tähän mennessä olen kyllä tykänny tosi paljon olla tuolla koulussa. Meillä on mukava luokka ja mukavia ihmisiä. Kuhan tämän koulun saan käytyä loppuun, niin ei ole mulla aikomustakaan, että opiskelisin enään lisää. Yksi ammattikorkeakoulututkinto saa riittää kyllä minulle.

Kun joskus valmistun tradenomiksi, niin tottakai haluan päästä työllistymään mahdollisimman nopeasti semmoiseen työpaikkaan joka minua itseäni kiinnostaa. Ens keväänä me tehdään suuntaumisvaihtoehdon valinnat ja sitä lähetään sitten opiskelemaan. Luultavimmin minä suuntaudun taloushallintoon, joka tarkoittaa sitä, että joskus tulevaisuudessa minut saattaa löytää vaikka tilitoimistosta kirjanpitäjänä. Pääasia minulle olisi, että ei tarvitsisi olla kauan työttömänä, vaan saisi tehdä niitä töitä, joka on itselle se mieluisin.

Täällä Oulussahan minä tai me asutaan ainakin siihen saakka, että molemmat poikaystäväni kanssa valmistutaan nuista kouluista. Hän kuitenkin valmistuu minua ennen. Mulla on ollu aina haaveena, että haluan muuttaa etelämpään. Aina yksi suosikkini on ollu Tampere, Aika varma olen siitä, kunhan saa opiskelut täällä päätökseen että alkaa pikkuhiljaa hivuamaan tuonne etelään päin. Tietenkin täytyisi olla tiedossa töitä kyseiseltä paikkakunnalta, jotta sinne viitsisi lähteä. Ainakin silloin olisi varmasti tiedossa, että ei tarvitse olla työttämänä.


Tietenkin toivon, että voimme poikaystäväni kanssa muuttaa yhdessä. Tai että meidän välille ei tule mitään estettä. Minä olen oikeasti jo miettiny pitkällekin tulevaisuuteen myös meidän kannalta. Kuhan vaan opiskelut saa päätökseen, niin muuttaminen on varmasti niin ajankohtainen johonkin muualle paikkakunnalle. Myös toivon, että jossain vaiheessa oman perheen perustaminen olisi ajankohtainen. Ja myöhemmässä vaiheessa tietenkin oman talon ostaminen. Haluaisn ihan kunnon omakotitalon sitten perheellisenä. Nyt tässä vaiheessa vielä olen enemmän kaupunki ihmisiä, mutta sitten kun alkaa omaa taloa kattomaan ja ostamaan, niin saattaa ihan täysin muuttua, että haluaisikin vähän rauhemmalle paikalle. Mutta se on sen ajan murhe. Kaikki aikanaan. Nyt tässä vaiheessa tärkeintä on se, että saan tuon koulun käytyä kunnialla loppuun saakka, vasta kuitenkin alkanutkin.

Tulevaisuudessa haluan myös matkustella paljon. Olisi ihanaa kiertää eri maissa. Varsinkin olisi tosi huippua päästä käymään jossain kunnon lämpimässä maassa. Viro, Ruotsi ja Ranska on sellasia maita, joissa olen päässyt käymään. Virossa ja Ruotsissa sata miljoona kertaa ja Ranskassa vuosi sitten elokuussa rakkaan ystäväni kanssa. Espanja, Kanariansaaret ja Lontoo olisi sellaisia paikkoja joissa haluaisin joskus päästä käymään.

Blogin kannalta toivon myös, että tämä blogi pysyisi minulla mahdollisimman pitkään pystyssä. Mullakin on tapana kyllästyä niin nopeasti. Bloggaus on minulle kuitenkin niin rakas harrastus, en uskon että tämä tästä mihinkään muuttuisi, vaikka koulua nyt taas käynkin ja pitää opiskella kunnolla. Silti haluan sisällyttää elämääni tärkeitä harrastuksia, ihmisiä ja ihan sitä omaa vapaa-aikaakin! Uskon, että varmasti teettää paljon lukemista tentteihin, mutta silti pitää osata ajatella aina positiivisesti ja että kaikesta selviää. Välillä tulee pidempiä postaustaukoja ja välilläö sitten lyhempiä. Mutta aina niihin pidempiin taukoihin on olemassa hyvä syy.

Yksinkertaisesti tulevaisuudeltani toivon rakkautta, perhettä, omaa taloa, kunnollista työpaikkaa, matkustelua ja kaikkea muuta mukavaa.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! Sun tulevaisuus vaikuttaa mukavalta. Varmaan suunnilleen sellaiselta millaselta moni ihminen haaveilee. Sulla on tulevaisuuden ammatti jo tiedossa ja poikaystävä, enää opinnot ennenkuin pääset siihen työelämän pariin. Voisin itsekin harkita tän postauksen tekemistä, koska mulla tulis tosi erilainen postaus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kannattaa ihmeessä tehä jos vähänkään haluttaa. Tätä oli kyllä tosi kiva toteuttaa! Ja niin, pitkä opiskelu-urakka tässä vielä edessä, mutta minkäs teet, kannattaa se nyt opiskella kun vielä sitä intoa on. ;)

   Poista
 2. Ihania tulevaisuuden suunitelmia <3 Olen tavallaan kateellinen kun tuntuu etten itse ehdi paljoa panostamaan blogiini tai ole oikein viime aikoina ole pystynytkään kun en saa siirrettyä jotenki kuvia tähän uudelle koneelle kun pitää olla erilaiset piuhat ja kaikki ei ole tullut edes vielä eBaysta :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No höh. jospa ne piuhat sieltä vielä tulisi, niin pääsisit kunnolla taas blogin pariin kiinni! :)

   Poista