sunnuntai 16. elokuuta 2015

BT: BLOGGAAMISEN TÄRKEYS

Nyt olisi taas se sunnuntai kun on blogitiimin yhteisen postauksen aika. Tällä kertaa meillä on aiheena se, että miksi bloggaaminen on itselle niin tärkeää, että sen eteen jaksaa nähdä niin paljon vaivaa.

Minulle bloggaaminen on todella tärkeää. En voisi kuvitella ollenkaan jos minulla ei olisikaan blogia. Välillä tosi paljon tuntuu, että ei millään jaksaisi tähän panostaa, mutta en halua päästää tästä irtikään. Mukavana harrastuksena tulee töiden ja koulun ohella. Yksi syy siihen, miksi bloggaaminen on minulle niin tärkeää, on se että rakastan ihan ylikaiken kirjoittaa ja valokuvata, joten tämä on niin oiva tapa yhdistää minun kaksi lemppari juttuani. Myös siksi bloggaaminen on minulle erittäin tärkeää, koska haluan tuoda esille ottamiani kuvia kera mielenkiintoisten tekstien (ainakin toivottavasti mielenkiintoisten). 

Lisäksi bloggaaminen on minulle tärkeää, koska tämän avulla oppii paljon uusia asioita, kirjoittamiensa aiheiden lisäksi myös koodaamisesta ja ihmisistä. Positiivinen palaute kannustaa aina jatkamaan, mutta negatiivinen palaute myös saa miettimään, että miten olisi hyvä tehdä. Lisäksi minulla on halu kertoa muille elämästä ja kokemuksista. Kaikki bloggaajat ovat omalla tavallansa erilaisia. Olen innostunut kirjoittamisesta jo pienenä, ja silloin kun sain kunnon järjestelmäkameran, niin tottakai valokuvaus alkoi kiinnostamaan vaan yhä enemmän. Sitten minä aloin vaan miettimään, että missä voisin yhdistää nämä molemmat asiat. 

Yksinkertaisesti bloggaaminen on minulle tärkeää, koska haluan tuoda omia ajatuksiani muille esille teksteillä kera kuvien.

Tässä vielä linkit muiden tiimiläisten blogiin, jotka aikovat tämän postauksen toteuttaa:


2 kommenttia:

  1. Sulla on oikeasti selkeää tekstiä ja sitä on helppo lukea. Blogin ulkoasu on tosi siisti ja postaukset on oikeasti kivoja! Nyt kun tarkemmin mietin niin sun blogis on ehdottomasti mun yks suosikkiblogeista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan mahottomasti! :-3 Mäkin tykkään sun blogista tosi paljon!

      Poista