keskiviikko 4. marraskuuta 2015

OAMK TRADENOMIEN HAALARIT

Kylläpä on aika menny taas todella nopeaa. Nyt on jo marraskuu ja ihan kohta on joulu. Tulis vaan sitä lunta nyt. Koulujuttuja on ollu ihan mahottomasti, niin ei ole ehtinyt oikeen muuta ajatellakaan. Nytkin itseasiassa pitäs olla lukemassa enkun epäsäännöllisiä verbejä, mutta kyllä blogi vei mut nyt mukanaan. 
Tää postaus kertoo mun opiskeluhaalareista. Oon niin innoissani näistä. Huomenna oon menossa poikkitieteellisiin haalaribileisiin Tivoliin, niin pääsee nämäkin ensimmäistä kertaa käyttöön! Rakastan ylikaiken tätä väriä. Itse kutsuisin tätä turkoosiksi, mutta virallisesti kai nämä on mintunvihreät. 


Mulla on neljä merkkiä vasta näissä kiinni. Kaksi olisi vielä laittamatta, mutta en tiiä laitanko niitä ollenkaan, ainakaan tähän hätään. Kyllä oli rankkaa kun ensimmäisen merkin ompeli, meni siinä yli tunti.. Nyt jo alkaa tuntua paljon helpommalta. Mut nää on kyllä mun uus rakkaus! Mitä opiskelu olisikaan ilman näitä. ;)

Onko siellä ruudun toisella puolella Amk -opiskelijoita, minkä värisiä haalareita teillä on?

10 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä älyttömän söpön väriset haalarit ♥ Meillä on sellainen tummanvihreä, ja en ihan hirveän suuri fani värille ole ollut, mutta on tullut paljon käytettyä :D Ja tiedän tuskan merkkejen ompelussa. Itsellä loppui merkkejen ompelu jossain vaiheessa, kun oli jo jonkinverran haalareissa ja sitten niitä kerääntyi liikaa, ettei enää jaksanut :D

  Pieni vinkki muuten 'ompeluun': käytä kangasliimaa ja sitten teet vain muutamalla pistolla merkin kiinni varmuudeksi, jos liima joskus lakkaa pitämästä kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki rakastan kyllä ylikaiken tuota väriä. ♥ Jospa nuokin pääsisi mulla kovaan käyttöön! Just aattelin tuossa ykspäivä, että pitäs ommella aina sitä mukaan nuita merkkejä, kun niitä tulee, ettei sitten kerry hirveitä kasoja. Sitten voi mennä se into siitä. :D Ahaaaa, hei kiitti vinkistä! ;)

   Poista
 2. Mukavan väriset haalarit teillä! Oispa meilläki tuollaset. :D Itse opiskelen tradenomiksi Kajaanissa ja meillä on keltaiset haalarit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään! :---) Se on jännä, että niin koulun mukkaan vaihtelee nuo haalareitten värit...

   Poista
 3. oi mää niin tykkään nuista teidän haalareiden väristä! <3 Meillä on violetit, nekin on kyllä kivat! :) Määkin käytän merkeissä tuota kangasliimaa jonkin verran,minkä edellinen kommentoijakin mainitsi, säästyy aikaa ja vaivaa sekä haavereita, kun ei tartte ommella ku muutamasta kohasta jokainen merkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastan nuita. <3 Bioletitkin on varmasti tosi kivat! Pitääpä kyllä kokeilla tuota kangasliimaakin, niin ei tarttis ihan ympäri asti ommella neulalla. :D

   Poista
 4. saa nähä minkä väriset sairaanhoitajilla on (toivottavasti pinkit mut tuskin :-D) mut noi turkoosit on kyl upeet! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, täällä päin sairaanhoitajilla on ainakin valkoiset, mutta sehän riippuu niin koulusta.. Ja tykkään kans noista :)

   Poista
 5. Oi ku kivan väriset! Sori en oo AMKista, mutta yliopistossa opiskelen ja mulla on kirkkaanpunaiset haalarit :D blogisi vaikuttaa tosi kivalta!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista