keskiviikko 30. syyskuuta 2015

NOSE PIERCING

Moi taas pitkästä aikaa! Meinaa koulu viedä niin paljon vapaa-aikaa, että ei ehdi ollenkaan päivittämään edes blogia. Saatikka tekemään sitten paljon muutakaan kuin kouluun liittyvää. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja avata kunnolla koneen pitkästä aikaa. Muuten koulussa menee hyvin ja itseasiassa ei ole enään pitkä aika syyslomaankaan, sitä odotan innolla jo! Paljon mukavaa tekemistä tiedossa sille viikolle. Huomenna onkin sitten jo lokakuu, hui kun menee niin nopeaa tämä aika.

Nyt kuitenkin minun tämänpäiväinen asiani on se, että uskaltauduin ottamaan nenäkorun. Jos totta puhutaan, niin olen haaveillu sellasesta melkeempä jo kaksi vuotta. Nyt eilen sitten vaan päätin, että menen ottamaan sen. Hirveän kipeetä se ei käynyt. Ajattelin että olisi käynyt enemmänkin. Laittamisen jälkeen tosin tuli tosi huono olo ja alkoi pyörryttää, mutta onneksi sitä ei kestänyt kauan, mutta oon kyllä tosi tyytyväinen tähän!
Oon aina halunnu tollasen pienen napin, koskaan en oo halunnu mitään rengasta tai vastaavaa. Tosi monilla näkee tollaisia nappeja ja minusta ne on todella nättejä. Nyt vaan pitää hyvin huolehtia, ettei pääsisi tulehtumaan.. Vielä vähän meinaa kuumottaa ja jomottaa tuota puolta nenästä, mutta jospa se ajan kanssa siitä lähtisi. Mulle tämä on virallisesti toinen lävistys (jos rustokoruja ei lasketa, niitä löytyy kaksi kappaletta). Mutta ensimmäinen lävistys löytyy navasta, Sen olen ottanut muutam vuosi sitten ja minun mielestä se oli paljon kivuliaampaa ottaa kuin tuo nenälävistys. Olen aina perustellut sen siihen, että ehkä navassa on niin ohut se nahka tai iho, niin jos se siksi kävi vähän kipeämpää. Aikalailla tämän nenäkorun ottaminen olisi verrattavissa vaikka korvaan rustokorun ottamiseen.
Pähkäilin pitkään, että kummalle puolelle olisi tuo koru järkevin ottaa, pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin kuitenkin oikealle puolelle. Sinne se tulee jotenkin luontevimmin. Ensin mietin, että olisinko ottanut hammaskorun kanssa samalle puolelle. Hammaskoru on vasemmalla, mutta ei ollenkaan pistänyt pahan näköiseksi laittaa sitä ristiin. 
Mulla siis on ihan kauhea neulakammo ja pelkään edes ajatusta, että mun ihoa lävistetään neulalla, mutta jostain sitä rohkeutta vaan sitten löytyy tarpeeksi, että uskaltaa mennä ottamaan. Ja jos tarpeeksi paljon jonkun lävistyksen haluaa, niin sitten sitä vaan tekee itselle selväksi, että ei sellaista saa, jos ei uskalla mennä ottamaan. Luultavasti nämä kaksi lävistystä riittää minulle, napa ja nenä. Naamaan en ole koskaan halunnut muita lävistyksiä kuin nenään.

Mites teillä, iskeekö teihin ylipäätään nenälävistykset missään muodossa?

2 kommenttia:

  1. Itselle en ole koskaan nähnyt lävistyksiä sopivan, mutta sulle sopii kuin nenä päähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Mä joskus olin vielä kauhean paljon sitä mieltä, että en varmasti koskaan tule ottamaan naamaan lävistyksiä, ainakaan näkyviä sellaisia, mutta näin se vaan voi mieli muuttu ja oon aivan älyttömän tykästyny tähän pikkuiseen nappiin. :-)

      Poista