keskiviikko 12. elokuuta 2015

OPISKELUUN VALMISTAUTUMISTA

Nyt on keskiviikko ja mulla on enään tasan viikko siihen, kun opiskelut ammattikorkeakoulussa alkaa. Jännittävää. Tosiaan lähen opiskelemaan tradenomiksi, koulu tulisi kestämään kolme ja puoli vuotta. Valmistuin ammattikoulusta keväällä 2013, joten tässä on ollut nyt kaksi vuotta välissä, kunnes nyt taas lähden koulun penkille. Mukavaa siinä myös on se, että saa uusia kavereita (toivottavasti ainakin). Ainut hyvä puoli tässä ainakin tällähetkellä on se, että olen ostanut kaikkia uusia koulujuttuja. Niistä siis postausta nytten.

Ensimmäisenä tietenkin tuli mieleen, että tottakai pitää olla vihkoja ja muistiinpano paperia, jotta saadaan kirjoitettua muistiinpanoja joka kurssilla ylös. Se onkin mun lemppari puuhaa aina opiskelussa, oikeasti rakastan niiden muistiinpanojen tekemistä! Nyt näyttää siltä, että taidan olla hurahtanut muumi juttuihin, oli pakko ostaa pienempi ja isompi vihko muumi kuosilla.

Kalenteri on pakko olla, johon voin sitten merkata kaikki koepäivät ylös ja tehtävien palautuspäivämääriä. Ja muutenkin jos on tulossa jotain erikoista tiettynä päivänä, ainakin löytää kaikki helposti yhdestä kalenterista.

Huomatkaa uusi penaalinikin on muumi kuosilla, hups. Itse asiassa samaa sarjaa isomman vihkosen kanssa. Menin myös ostamaan uudet stabilot, koska entiset olivat niin kuluneet mulla. Noilla saankin koristeltua ja kirjoitettua nätisti muistiinpanoja sitten ylös. Ostin myös tollaisia värillisiä pieniä lappusia, joita voin sitten vaikka kalenterin sivun väliin laittaa, jos siellä on joku tärkeä juttu joka pitäisi muistaa, niin ei tarvitse selata koko kalenteria läpi etsiessään jotain vaan löytää sen nopeasti ja helposti.

Sitten lisäksi tietenkin pyyhekumit, viivoitin, lyijytäytekynä ja lyijyt, korostuskynä ja muutama kuulakärkikynä. 

Viimeseimpänä, mutta ei vähäisimpänä kettureppu. Joo kyllä, mäkin olen hurahtanut tälläseen. Joten oli ihan pakko käydä ostamassa. Onhan nämä kyllä tosi kivoja. Väri jonka ostin oli, forest green, eli metsän vihreä. Halusin mahdollisimman neutraalin värin, ei mikään kirkas, mutta ei ihan pikimustakaan, olin pitkään katellut kyseistä reppua tämän värisenä ja tänään lompsin partioaitta kauppaan ja nappasin tämän itselleni mukaan.

Näin minä olen valmistautunut opiskeluun, jokos teillä on alkanut opiskelut taas?

8 kommenttia:

 1. Samassa koulussa taidetaan nähdä viikon päästä! :)

  VastaaPoista
 2. Itsellä opinnot ihan loppusuoralla ja tää sun postaus toi kauhean haikean mielen, kun tuli oma opintojen aloitus mieleen :/ Tsemppiä opintoihin, ainakin on varusteet kunnossa! :)

  VastaaPoista
 3. hei tsemppiä kouluun! :-) ja paljon tuo reppu muutes maksoi?:o täällä noi on ainaki sikakalliita mutta on vissii ainaki laadukas :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) ! ööööm toi tais maksaa seittemänkymppiä, et on nuo kyllä kalliita...

   Poista
 4. Jep, ei opiskeluissasi menestyminen ainakaan välineistä jää kiinni. Tosin, tradenomi-opiskelija tarvitsee varmaan myös laskimen, jota ei tarvike-esittelyssäsi näkynyt.

  Joka tapauksessa, melko paljon saat vielä töitä tehdä ennen kuin sinulla on tradenomin tutkintotodistus kädessäsi. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu varmasti laskimelle tulee kyllä käyttöä! Semmoinen täytynee kyllä varmasti vielä hommata.

   Poista