keskiviikko 2. syyskuuta 2015

SYYSKUU

Heippa ja ihanaa syyskuun alkua kaikille! Kyllä se nyt alkaa tuntua siltä, että syksy tekee kokoajan tuloaan. Ei tuolla ulkona enään tarkene kesäkamppeissa, takki jo pitää aamulla kun kouluun lähtee pyörällä, niin olla päällä. Yllättävän nopeasti alko nämä ilmat viilenemään. Mun mielestä on kyllä kiva, kun syksy tulee. Rakastan syksyä ylikaiken, varsinkin sitten kun on kunnolla ruska-aika! Syksy on ehottomasti mun lemppari vuodenaika. Tässä olisi nyt muutama viimeaikainen kuva, jotka tuli itseasiassa räpsittyä tänään.

Puissakaan ei ole enään hirveästi lehtiä, suurinosa jo joistakin pudonnut. Siinäkin yksi syksyn merkki. Syksyssä myös on ihanaa se pimeys, joka nimenomaan tulee siitä kun on musta maa ja on pimeää. Vaikka pelkäänkin vähän pimeää, silti on syksyllä kiva lähteä lenkille nimenomaan illalla.

Koulussakin menee ihan hyvin. Nyt olen tasan kaksi viikkoa jo siellä ollut, mukavalta kyllä vaikuttaakin. Tuntuu kuin olisi ollut siellä jo kuukausia. Nopeasti tottuu siihen, että ihan uusi koulu, uudet ihmiset ja aikalailla jo tietää missä mikäkin luokka sijaitsee. Onneksi on saanut näinkin nopeasti kavereita samalta luokalta, niin ei tarvitse yksikseen aina olla. Tästä se lähtee. Nyt voisinkin lähteä makoilemaan sohvalle rennosti. Onneksi huomenna alkaa vasta 11:30 koulu, saa kerrankin yhen aamun nukkua vähn pidempään!Tämän viikon perjantaina 4.pvä on tiedossa Oulun ammattikorkeakoulun lukuvuoden avajaiset Ouluhallissa. Ja samana iltana preludi-iltabileet opiskelijoille. Sinne on siis suunnattava. Luvassa on myös Gunther -esiintyjä ja varmasti paljon kaikkea muuta kivaa. 

Nyt mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiä kuvia! Sorsista tuli mieleen että täällä niitä on syötetty vielä pari päivää sitten mutta ei nekään enää kovin kauaa tuola ole..:-( Ne pikkusetkin alkukesästä on kasvaneet isompien sorsien mittasiksi nopeasti! Tosi kivalta kuulostaa noi bilejutut ja hyvä että oot saanu niitä uusia kavereitakin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo täälläkin päin syötetään nuita sorsia aika paljon.. Hih. :)

      Poista