sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

WOMEN'S DAY

Aattelin tulla postailemaan teille ihan naistenpäivän kunniaksi! Aamulla oli niin ihana herätä rauhassa, kun poikaystäväni oli tehny minulle aamupalan valmiiksi, oi että sitä tunnetta. On se ihanaa, kun mies muistaa edes jollakin tavalla. Vaikka toisaalta en kyllä edes odottanut mitään erikoisempaa. :) Oon ihan järetön meikkihullu, jos on edes jonkinlaisia tarjouksia. Menin aamupäivästä Anttilaan ja tyhjin käsin sieltä ei todellakaan tullu lähettyä! 

Tuli ostettua mm. vaseline rasva, kynsilakka (jonka ostaja sai valita kaupanpäälle muutamasta tuotteesta mieluisan, otin tuon meikinpohjustus voiteen), luomivärin sivellin, max factorin ripsiväri (jonka ostaja sai kaupanpäälle tuon kuvassa näkyvän kaksipäisen huulipunan) ja kulmien muotoilusetti.

Menin kyllä erittäin hyvään aikaan sinne Anttilaan, koska 200 ensimmäistä asiakasta sai yllätyskassin, jossa oli siis näiden kahden kuvan tuotteet! Erityisesti pidän tuota huulikiillosta ja L300 kasvo voiteesta. Oon kuullu nuista L300 tuotteista vain pelkkää hyvää, mutta en ole itse koskaan vielä kokeillut, nyt onneksi siihenkin tuli mahdollisuus. Mukana siinä kassissa oli ihan älyttömästi nuita testipakkauksia meikkivoiteisiin. Saa nähdä tuleeko nuita käytettyä vai jääkö käyttämättä. Ainakin vois testailla onko nuita mikään edes hyvän tuntuinen iholla.

Lisäksi siellä pari kosmetiikkapuolen opiskelijaa tekivät pikameikkejä ilmaiseksi asiakkaille. Täytyihän se mennä kokeilemaan, kun kerran ilmaiseksi sai ja en ollu laittanu aamulla meikkiä naamaan. Laitettiin luomiväriä ja tehtiin myös varjostukset, ripsaria ja kulmien muotoilu sekä vähän väriä niihinkin tuommoisella samanlaisella kulmienmuotoilu setillä, jonka itsekin ostin sieltä. Tuossa kuvassa näkyy vähän huonosti, koska onkin semmoinen vaalean sävyinen luomiväri ja kevyt meikki.

Lisäksi siellä oli muutama asrvonta joissa pysty voittamaan erilaisia meikkejä ja kosmetiikkatuotteita sekä yhessä arvonnassa oli palkintona kylpylähotelli reissu. Mun tuurilla mä en ikinä voita mitään.

Miten teidän naistenpäivä sujui? 

15 kommenttia:

  1. Vähän kiva toi setti, jonka sait ilmasena! Mulle ei koskaan käy yhtä hyvä tuuri, että sais jotain ilmasena. Pöh. Toi pinkki huulikiilto on muuten tosi hyvä. :) Sain sen joskus jonku lehden mukana ja käytän sitä tooooosi paljon. Ei ehkä parhaan makusta, mutta kivan näköstä!

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mäki kyllä tykkään kovasti! Haha joo, mulla on aina yhtä huono tuuri ku sulla, eli harvakseltaan sattuu näin. :D Mäki heti kokeilin tuota huulikiiltoo, nii ainaki näytti hyvältä huulilla!

      Poista
  2. Kiva meikki ja mukavia uusia ostoksia :) Itsekin olen aika meikkihullu niin ihan harmittaa, että tänään en päässyt käymään missään. Mulla meni siis naisten päivä remontoidessa poikaystävän kotitaloa :D

    Iidamariasdiary.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) aaa sulla on ollu sitten vähän erilaisempi naistenpäivä, mut meneehän se tosiaan nuinkin! Oli kyllä ihan huippua tarjouksia ainakin Anttilassa.

      Poista
    2. Menihän se, onneksi tuo remonttikin palkitsee sitteku se on joskus valmis :) joo uskon ja sulla kävi vielä hyvä tuuriki ku sait ton yllätyspakkauksenki! :))

      Poista
    3. Sepä :) melekonen tuuri kyllä, oon aina huono tuommosissa :'D

      Poista
  3. Oo ihanan kosmetiikan täytteinen naistenpäivä ollu sulla! Mullaki oli kyllä aivan ihana :-3 Ja olipa vain että sait ilmaisen meikkikassin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä semmonen :D Hihi kiva että sullakin oli ihana naistenpäivä :3 No se kyllä oli iha hassua sattumaa!

      Poista
  4. Heippa! mun blogista löytyis sulle tämmönen haaste minkä tarkotus on saada näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogeille :)

    http://livin-thedream.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
  5. No oletpas saanu vaikka mitä ilmaiseksi! Oon ehkä vähän kateellinen... Eiku sainhan mä yhden meikkivoidetesterin Trendin mukana vähän aikaa sitten, jee! :D

    Lea - Kuviakin kiinnostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, vähän tuurilla kyllä :D haha noni onha se seki jotahi ;3

      Poista
  6. Hei vähän hyvä tuuri sulla, kelpais mullekki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, mulla ei koskaan oo noin hyvää tuuria, nii siks oliki vähä outoo :DD

      Poista