lauantai 14. maaliskuuta 2015

THE HEART WANTS IT WAS WANTS

Nyt kerkeän taas melkeen viikon tauon jälkeen postaamaan. Tää viikko mulla on ollu tosi kiireinen töiden suhteen ja illalla ei ole jaksanu oikeen mitään tehdä.. Onneksi mulla on nyt tämä viikonloppu vapaata, niin saan nukkua pitkään ja ehdin jo tälle päivälle käydä ottamassa muutaman kuvan tuossa meiän lähellä olevassa Lyötynpuistossa.

Täällä on jo ihmeen keväiset ilmat. Aurinko lämmittää mukavasti, mutta sais se kesä jo tulla, niin pääsee kunnolla kuvailemaan ja nauttimaan auringosta! Lunta kuitenkin kans täällä vielä riittää, vaikka pääasiassa nuo kävelytiet on jo sulat. Toivottavasti tuo lumi sulais äkkiä pois.

Nää sorsat osaa aina olla yhtä kuvauksellisia, ainakin niillä on poseeraus hallussa. :D Ei ees lähteny karkuun, vaikka kuinka lähelle yritin niitä hiipiä. Ne vaan on niin kesyjä ja ei ihmekään, ku jotkut mummelit käy niitä aika ruokkimassa.

Tänään pitäs kans siivota kunnolla tää asunto. Näyttää siltä ku tää ois joku kaatopaikka. Ei vaan niinku viikolla jaksa ollenkaa järjestellä mitään kun päivät menee töissä. Ihana ainakin ulkoilla tämmösellä ilmalla! Viikolla jo meinasin huolestua että jos viikonloppuna ei ookkaan tämmösiä ilmoja, niin mitä mä sitten teen.. Meinasin nimenomaan sitä, kun harmitti tosi paljon olla auringonpaisteella koko päivä sisällä. 

Ei muuta ku ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Täälläkin päi aurinko ihanasti paisto tänään, tosin meillä ei noin paljoa lunta enää ole. Eiköhän se teiltäkin pian sula!

  aurinkoista viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo täällä nyt on vähän liikaakin tuota lunta... Haluais siitä äkkiä vaan eroon.. :D

   Poista
 2. Selkeitä kuvia, mutta pitäiskö toi otsikko olla Back to my fairytale? :D

  T. remains of today

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin tänää Eemelin perheen kanssa laavulla paistamassa makkaraa kun oli niin komea ilma! <3 Ihania sorsa kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollu nyt pitkään jo tämmösiä ihania ilmoja! :) ja kiitos paljon <3

   Poista
 4. ihania kuvia ja ihana ko nyt on ollu nuin loistavat ilmatkin! :) toivottavasti meillekin sattuu hyvät ilmat ens viikonlopun kuvailuja ajatellen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niimpä :) toivotaan että ois kans tämmöstä tai ainaki lähes tämmöstä ilmaa ens viikonloppunaki! :)

   Poista
 5. Hahah, voi mitä sorsia! Ihania kuvia olet napannut :)

  VastaaPoista