sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

GALNA DAGAR

Heipsan, tänään on ollu oikein rento sunnuntai ja oikeastaan koko viikonloppu! Huomenna alkaa jälleen kerran se arki, mutta onneksi mulla on koko pääsiäinen vapaa (viiden päivä miniloma), niin ehtii kunnolla rentoutua. Toivottavasti sattuis hyvät ilmat silloin. Mutta tänään siis kävin perinteen mukaan hulluilla päivillä stockalla. Mä en lähteny hakemaan sieltä kun paria juttua, onneksi ei tullu ostettua mitään kovin turhaa, koska rahatilanne ei nyt oikeen natsaa, kun palkka tulee vasta ensi tiistaina. Muutama juttu sieltä kuitenkin tuli ostettua.

Irtokarkit oli 5,95€ kilo. Kyllähän niitä piti nyt sentään vähän ottaa. Tarkotuksella otin vaan vähän, ettei tuu syötyä kovin liikaa ku onha tässä herkuteltu ihan tarpeeksi. Muuten oo koskaan kesäkunnossa.. :D

Ripsiväri 9,90€, kynsilakanpoistoaine 3,90€, käsisaippua 1,90€.

Mulla on ollu kyllä tosi kiva viikonloppu. Jonin serkku oli meillä pari yötä kylässä. Tänään pitäs taas henkisesti alkaa valmistautumaan tulevaan työviikkoon, onneksi pääsiäisvapaat häämöttää jo pian! 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ei vitsit ittiä harmittaa ettei tullu ostettua nuita karkkeja :D mietin vaikka kuin kauan että vähä vois ostaa vaa oli nii paljo porukkaa, että ei jaksanu sillon jonotella :D Muutenkin kivoja ostoksia, jotka varmasti tulee tarpeeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyviähä nuo kyllä on. :D oli siellä kyllä iha mahottomasti sitä porukkaa tälleen viimesenäki päivänäki...

   Poista
 2. Höh, multa meni noi hullut päivät jostain syystä ihan sivu suun, ja nyt kyllä kiukuttaa D: Oon kommentoinut sulle joskus ennenkin! Tuntuu hassulta kun jää mieleen niin hyvin jotkut blogit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih harmi :-/ Haha, voi olla mahollista, jotkut blogit oikeestikki jää hyvinmieleen :D

   Poista