tiistai 17. maaliskuuta 2015

HERKULLISET DAIM-MUFFINSIT

Innostuin viime viikonloppuna tekemään Daim-muffinseja! Aika harvakseltaan mulla tulee mitään leivottua, mutta nyt iski jostain inspiraatiota ja teki mieli jotain hyvää. Muffinsit kun on muuten tosi helppoja tehä. Aattelin tulla jakamaan teillekin tämän reseptin jolla itse tein. :)

Ainekset:

1 Maraboun Daim-maitosuklaalevy
150 g margariinia tai voita
1,5 dl sokeria
2 kpl kananmunia 
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2,5 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi suklaarouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. (Kannattaa puolittaa aina yksi suklaapala, sillä ainakin itsellä olisi jäänyt muutamasta muffinista paitsi suklaasydän ellen olisi puolittanut.)



Tuli ihan älyttömän hyviä, kannattaa ihmeessä kokeilla! Näitä me sitten syötiinkin koko viikonloppu. Taisi oikein laskettuna tulla lähemmäs 40kpl, namnam.

Löytyykö sieltä puolen innokkaita leipojia? Mitä yleensä leivotte? :)

10 kommenttia:

  1. Oi että kun näyttää hyvältä! Pakko varmaan oottaa ohje ylös ja kokeilla tätä joskus. Oon ollut nyt alkuvuoden karkkilakossa, ja tarkoitus olisi olla jouluun saakka, niin ehkä ois vähän huijausta syödä noitakaan, mutta ei se mitään.. :-D Ihana banneri muuten, ja näyttää tosi kivalta noi korvikset! Oot tosi kaunis! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä kokeilla, nuo oliki nii hyviä, että vei ihan kielen mennessä! :D Haha, noo mitä sitä pikkusista muffinseista. ;-) Ja kiitos paljon ihanista sanoista! :)

      Poista
  2. ompas herkullisen näköisiä! itse en leivo juuri koskaan enkä mikään kovin hyvä siinä ole, mutta tätä reseptiä voisi kyllä koikeilla joku päivä sen verran helppo! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, tää on kyllä helppo ohje, kannattaa vaan kokeilla! :)

      Poista
  3. mää teen aina noita samoja! välillä vaan vaihan suklaa makuja :D noi on ihan parhaita! :)

    VastaaPoista
  4. Mä en osaa tehdä kun mokkapalat, haha :P Nää näyttää kyllä tosi hyviltä!

    VastaaPoista
  5. Näyttääpä herkulliselta! :p Pitääkin ihan itse kokeilla tota samaa reseptiä! :)


    ☆ Milla // Waldgeistory

    VastaaPoista