perjantai 6. toukokuuta 2016

SYNTTÄRIPÄIVÄ

Tänään on ollu taas se päivä vuodesta, kun mulla on tullu yksi vuosi lisää mittariin. 22-vuotta tuli siis tänään täytettyä. Juhlia minä en mitenkään aio, mutta pitäähän se kohtapuolin muutama lonkero korkata sen kunniaksi. Sain tänään myös aikaiseksi leipoa tiikerikakun johon laitoin päälle koristeeksi vähän suklaakastiketta ja valkosuklaata raastettuna. 

... ja sitten huomasinkin, että se näyttää hieman talviselta, vaikka nyt ollaan jo hyvin pitkällä keväässä menossa. No, ehkä se ei haittaa, kun maistui kyllä aivan älyttömän hyvälle. Koskaan en ole aiemmin tehnyt tiikerikakkua ja siihen nähden tämä mielestäni onnistui tosi hyvin. Joskus olen leivonnaisten kanssa niin tarkka, että tässäkin kakussa halusin saada tiikerin raidat mahdollisimman hyvin näkyviin, mutta olisi tämä voinut onnistua vähän paremminkin.

Tuli kuitenkin jonkinlainen mutkitteleva raita tuonne sisälle näkyviin, hyvä niin. Oli hieman takinan kanssa yhessä vaiheessa ongelmia riittävyyden kanssa. Mutta tosi hyvälle maistuu kyllä. Ihan tiikerikakulle.

Nyt illanviettoon! Hyvää synttäriä mulle ja muille samana päivänä synttäreitä viettäville.

4 kommenttia:

 1. Ihanaiset synttärionnittelut sulle ♥ Ja todella herkullisen näköistä tikrukakkua sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. ♥ Ja herkullista se olikin. :)

   Poista
 2. Nam, todella hyvän näköistä..ite en oo koskaan tehny mut miettiny monesti millastakohan ois tehdä! Pakko kokeilla joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin. :) Kannattaa ihmeessä joskus kokeilla tehdä!

   Poista