maanantai 9. toukokuuta 2016

VIIKONLOPPU GRILLAAMISTA

Sain helatorstaina pestyä tuon meidän parvekkeen siihen kuntoon, että siellä pystyy nyt kunnolla grillaamaan. Meinaan, että siellä oli aika paljon kaikkea pölyä ja likaa talven jäljiltä kertynyt, joten oli pakko tehdä jotain tuolle parvekkeelle. Lauantaina sitten päätin myös laittaa luudun heilumaan ja alottaa kunnon kevät siivouksen tässä kämpässä. Sain pestyä yhden ikkunan lisää, keittiönkaapit ja ovet. Ajattelin, että täytyy koko asunto käydä läpi kyllä ennen kesää, joten huomenna varmaan jatkan tätä urakkaa. Lauantai-iltana sitten tuli grillattua ensimmäistä kertaa tälle keväälle. Ompahan nyt grillikausikin avattu. 

Yleensä mä tykkään grillata myös makkaraa, jotain pihviä ja vartaita. Niin ja tietenkin maissia. Mutta nyt lauantaina me grillattiin porsaan ulkofileepihvejä ja kana nugetteja. Käytettiin myös nuo hampurilaiset grillissä vähän aikaa. Tehtiin siis hampurilaisia viikonloppuna. Sunnuntaina sitten yllätys, yllätys, grillattiin taas, käytiin hakemassa kaupasta makkaraa. Kun ei oo syöny pitkään aikaan makkaraa, niin kyllä sitäkin alkaa haluttamaan jossain vaiheessa.

Lidlistä saa näitä aivan parhaita kana nugetteja, joissa on mukana tuo kastike. Otettiin sellainen paketti, jossa oli tuota curry kastiketta, nam. Oon aivan liian perso kana nugeteille. 

Voi että mä ootan niitä lämpimiä kesäiltoja, kun voi vaan istuskella ja oleskella parvekkeella juoden kylmää lonkeroa. Meillä kuitenkin tuo parveke on justiinsa siihen suuntaan, johon paistaa aurinko, niin passaa aina kesällä loikoilla aurinkotuolissakin siellä. Lauantainakin oli 17 astetta vielä iltasella lämmintä, niin hyvin tarkenee partsilla istuskella. 

Joko te olette aloittaneet grillikauden? Mitä tykkäätte mieluiten grillata?

4 kommenttia:

  1. Oi grillaaminen on niin kivaa ja kuuluu kesään ♥ Harmittaa ettei itse usein saa grillattua, kun ei sellaista mahdollisuutta ole asunnosssa :/ Onneksi sitten aina porukoille mennessä saakin koko kesän edestä grilliherkkuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kuuluu kesään. ♥ Ihan parasta! Mä jo juhannusta oottelen ku jotenki juhannuksena on niin kiva aina grillata. :D mMutta tietysti muutenkin kesällä. Noniin, sehän on hyvä syy käyä aina porukoilla kylässä, nii saa herkuteltua. :D

      Poista