sunnuntai 1. toukokuuta 2016

18 X JATKA LAUSETTA

Ihanaa vappupäivää kaikille! Itsellä eilen vapun juhliminen meni ihan rennoissa merkeissä tuon miehen kanssa aikaa viettäen. Meillä kun välillä on tuo yhteinen aika jäänyt vähän vähälle, mutta sitten sen yhteisen ajn viettäminen tuntuukin todella ihanalta, kun saa vain olla toisen kainalossa. Mutta, nyt on siis toukokuu ja ulkona on aivan ihana ilma. Suunnittelenkin tässä lenkille lähtemistä, mutta ajattelin nyt ensimmäisenä tulla postailemaan sellaisesta aiheesta kuin; 18 x jatka lausetta. Monissa blogeissa on nyt viime aikoina pyörinyt kyseisiä postauksia ja kopioin yhdestä blogista nämä lauseiden aloitukset ja tehtävänähän on jatkaa lause loppuun. 
(Kuva on viime kesältä)

En ymmärrä.. miksi joskus on niin vaikeaa saada koulumotivaatiota esille, että jaksaisi tehdä vielä loput koulutehtävät ja lukea tentteihin ennenkuin pääsee kesälomalle.

Viime aikoina.. minulla on ollut kaikki mehut vähissä ja on oikeasti saanut taistella tuon koulun kanssa, että siitä jotain tulisi. (Näin se vaan on, aina ei jaksa kiinnostaa tuo koulu, mutta täytyy yrittää kunnialla loppuun tämä ensimmäinen vuosi)

En osaa päättää.. millaisia kesävaatteita haluaisin ostaa. (jep, kesävaatteiden osto on yhtä tuskaa, on niin monenlaisia kivoja vaatteita, eikä kaikkia voi saada mitenkään.)

Muistan ikuisesti.. sen päivän, kun löysin tuon ihanan, rakastavan ja huolehtivan elämäni miehen. 

Päivän paras juttu.. on se, kun tajusin, että tänään on jo toukokuu ja kohta on oikeasti kesä!

Salainen taitoni on.. tanssiminen. (ehkä se ei niinkään salainen ole, koska vain harrastus jota rakastan)

Jos saisin yhden toiveen se olisi.. pysyä terveenä. (Haluaisin pysyä terveenä mahdollisimman paljon, ainakaan että ei mitään yllättävää tapahtuisi)

Minulla on pakkomielle.. puhelimeen. (Joo näin se vaan on, kunnon puhelinriippuvainen. Eilen kysyin tuolta poikaystävältäni, että käytänkö sen mielestä liikaa puhelinta, vastaus oli: ehkä vähän. Eilisestä päivästä asti aloin oikeasti miettimään, että ehkä olisi vain helpompi viedä puhelin eri huoneeseen, ettei se olisi käden ulottuvilla.)

Söin tänään.. aamupalaksi kaurapuuroa ja paahtoleipää.

Tekisi mieli.. matkustaa etelä-suomeen. (Joo kesäkuussa sitten. Onnibuss liput varattu jo, ellei tule mitään muutoksia suunnitelmiin.)

(Kuva on viime kesältä)

Olenko ainoa jonka mielestä.. suolakurkut on pahoja. (Toisaalta luulen, että en. Ei varmasti monikaan tykkää suolakurkuista)

Kaikista pahinta on.. nähdä, kun jollainen rakkaalla ystävällä menee huonosti monien asioiden suhteen, että hän ei voi olla enään oma itsensä.

Minusta on söpöä.. kattoa välillä tuota meidän pikkuista kania, kun se on niin hupsu.

Seuraavaksi ajattelin.. lähteä pitkälle lenkille tuonne ihanan "lämpimään" ja aurinkoiseen säähän.  

Noloa myöntää, mutta.. olen todella huono englannissa ja ruotsissa. (Juu, en ole ollenkaan hyvä kielissä enkä niitä ikinä opi. Se on vaan kumma, että mulle ei ole tarkoitettu kielien opiskelua.)

Ärsyttävintä on.. jos tulee kylmä juhannus. (Näin se vaan on, ei ole aina ollut mitkään parhaimmat grillaus ilmat juhannuksena)

Haaveilen.. monista asioista, esimerkiksi matkustelusta, omasta perheestä, omasta talosta, naimisiin menosta, siitä, kun saan joskus ammattikorkeakoulun tradenomin paperit käteen. (Siis kaikesta, josta nainen melkeempä voi haaveilla)

Bloggaan koska.. tämä on minulle erittäin tärkeää puuhaa ja auttaa jaksamaan minua elämässä.

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava postaus! Kivoja faktoja löytyy kirjoittajasta:3 Pystyin samaistumaan muutamaan, hyi suolakurkut on pahoja!;P Voisin poimia kysymykset omaankin blogiini jos se on fine?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että en ole ainut joka ei tykkää suolakurkuista.. :D Ja joo tottakai Kata, ehottomasti toteuta myös tää! :)

   Poista
 2. Oii miten kiva postausidea!:) Eikai haittaa jos kopsaan tän ja toteutan joku kerta?:) Et oo todellakaa ainoo ketä EI tykkää suolakurkuista, ne on pahoja:D Samoja tulevaisuuden suunnitelmia löytyy myös sekä ajatuksia bloggaamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ei haittaa ollenkaan, toteuta vaan!

   Poista
 3. Oi todella kivoja juttuja sulla näissä! Ja ovatko kuvat suomenlinnasta? :) Opiskelu on kyllä välillä rankkaa aikaa, mutta kiireiden keskelläkin kannattaa löytää aikaa itselleen ja hemmotteluun ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuvat on suomenlinnasta. :) Suomenlinna on niin ihana paikka. ♥ Onneksi tässä ollaan pikkuhiljaa loppusuoralla tältä keväältä opiskelujen suhteen, sitten syksyllä voikin jatkaa taas uudella innostuksella. ;)

   Poista