perjantai 20. toukokuuta 2016

KEVÄT MUUTOSTA HIUKSIIN

Heippa ja ihanaa alkavaa viikonloppua jokaiselle! Mulla viikonloppu on alkanut aika rennoissa merkeissä. Tänään kun ei ole ollut töitäkään, niin on tullu vaan oleskeltua ja käytyä vähäsen lenkkeilemässä. Ihanan aurinkoista on tänään ollut, vaikka ei niinkään lämmintä vielä.. Olin ostanu voin viikko sitten valmiiksi pari purkkia hiusväriä, mutta ehdin vasta tänään sitten laittaa tuon värin päähän. On ollut muut päivät tällä viikolla niin kiireisiä töiden suhteen. Sain kyllä mielenkiintoisen ja ihan jees miellyttävän lopputuloksen aikaan.

Tää Loreal Paris, casting creme gloss on yks mun lemppari hiusväreistä. Monesti käytän just tätä merkkiä. Aina vaan sävyä vaihdellen. Nyt halusin kokeilla vähän jotain radikaalimpaa muutosta, niin päätin kokeilla kunnolla punertavaa väriä mun päähän. Ja kyllähän tämä väri tarttu melkeimpä heti ja aloin ihan hätääntyä kuinka punaseksi se sitten meni. No, lopputulos oli kyllä älyttömän ihana mun mielestä.

Mä tosiaan olin yli vuoden tuossa värjäämättä mun koko päätä. Mutta kuten vasemman puoleisesta kuvasta näkee, niin viime kesänä oon ottanu vaaleita raitoja hiuksiini. Mutta muuten tummanruskeella värjäsin 2015 helmikuussa. No, nyt sitten halutti näin kevään tullen taas jotain muutosta pitkästä aikaan, niin päätimpä sitte että vähänkö punanen/punertava väri ois kiva, niin niinhän siinä pääs käymään, että nykyään mut tunnetaan punapäänä. Eka reaktio oli kieltämättä sellainen, että eiii, miksi menin värjäämään, mutta nyt!! Nyt tykkään näistä todella paljon. Joten en kadu, en ollenkaan. Mähän tosiaan värjään aina ite hiukset, vaikka mulla onkin näin pitkät hiukset, niin kyllä saan ne helposti värjättyä ihan ittekin Välillä vaihtelu virkistää.

Mitäs teille kuuluu? Mitä tykkäätte mun uudesta väristä?

12 kommenttia:

  1. Huikea muutos ja tosi nätit hiukset! Aiotko ylläpitää punertavaa väriä tyyliin jollakin color maskilla vai onko sinulla vielä suunnitelmissa, aiotko tulla pikkuhiljaa takaisin ruskeaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En yhtään oo vielä päättäny, mutta en usko, että aion ylläpitää väriä niinkään kuitenkaan.. :) Tää on nyt vähän tämmönen kokeilu, että miten tykkään tästä väristä ja kuinka kauan tää sitte lopulta mulla pysyy päässä. :D Mutta jos tää pitemmän päälle on hyvä väri, niin miksei joskus vois sitten värjätä uudestaankin. :) Mut katotaan nyt!

      Poista
  2. Todella kivan väriset hiukset :) Tuli varmaan hiukan punasemmat kuin odotit, mutta kyllähän punainen on vaan niin ihana väri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tuli vähän punaisemmat mitä odotin, mutta ei oikeastaan yhtään haittaa, oon alkanu nyt tykkäämään tästä kunnolla.

      Poista
  3. Ihana muutos! Oon itse radikaalien hiusmuutosten ystävä, joten mun mieltä aina lämmittää kun joku muukin vaihtaa väriä :D. Osuuko valo vai vaaleneeko tuo väri hieman latvoja kohti, näyttää täydelliseltä liukuvärjäykseltä!

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna. :) Hei mää uskon, että osuu valo, koska mielestäni (ainaki mitä peilin eessä oon yrittäny katella) niin se pitäs olla latvoihin saakka ihan tasainen, ainakin suunnilleen. :DTai sitten voi olla myös se, kun mulla oli ennestään vähän vaaleita raitoja hiuksissa, niin voihan se toki olla, että se oikeasti vaaleneeki tuonne latvoihin.. En osaa sanoa. :D

      Poista
  4. Oi tulipa kiva lopputulos ♥ Toivottavasti pian saadaan lisää kuvia susta punapäänä :)

    VastaaPoista
  5. Ihan älyttömän kiva väri!:) Mäkin olin vielä pari vuotta sitten punapää ja vaikka nyt oonkin suunnitellut itselleni tummanruskeita hiuksia, niin kyllä sitä punaista ikävöi aina vähän väliä!

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punanen on kyllä aivan älyttömän ihana väri. :--)

      Poista
  6. Vau miten upea lopputulos :) Näyttää kivalta!♥

    VastaaPoista