keskiviikko 30. joulukuuta 2015

KUUSAMOSSA

Tuöli oltua Kuusamossa joulunaikaan muutama päivä ja räpsittyä samalla kyseiset kuvat. Nyt onnellisesti kirjoittelen tätä postausta kämpiltä Oulusta. Olipa tänään ihanaa tulla omaan kotiin. Täällä sitten vietetään uusivuosikin. Vaikka tykkään todella paljon reissailla ja käydä vanhempieni luona reilu 200 kilometrin päässä, niin kyllä se on ihan huippua tulla takasin omaan kotiin! Nyt voinkin olla aika varma, että en tuskin liiku Oulusta minnekään vähään aikaan. Tässä postauksessa olisi vähän jouluaaton asua.

(pahoittelut kuvien laadusta...)

Oon itse tykästyny aivan älyttömästi tuohon valkoiseen villaiseen paitaan. Mielestäni tuo sopii farkkujen kuin farkkujen kanssa erityisen hyvin yhteen. Ostin tuon jokunen aika sitten h&m:ltä alennuksesta, maksoin siitä vain 15€. Nyt pitäisi muutenkin päästä jossain vaiheessa shoppailemaan alennusmyynteihin. Jos sitä vaikka vaikka ensi viikolla viimeistään ehtisi, mikäli silloin vielä niitä tarjouksia on. 

Tämä taitaa jäädä tämän vuoden viimeiseksi postaukseksi, joten lupaan panostaa ensi vuonna enemmän blogiini! Jopa postailla vähän ahkerammin ja useammin. Joskus kun meinaa olla se postausväli vähän pitempi. Jospa kaikki korjaantuisi tulevan vuoden aikana. :) Uusi vuosi, uudet kujeet..

Ihanaa uuttavuotta teille kaikille! 

6 kommenttia:

  1. Siellä ollut ihanasti lunta <3 Ja hyvää uutta vuotta sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana toi sun neule!! ja meikki kans :-) Kyllä se luo hyvän joulufiiliksen kun on lunta <3 Täälläkin oli mut aika vähän mut parempi kai sekin kun ei mitään..:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :---) Meikistä propsit siskolle. ;-) Joo ja nyt heti menny kaikki fiilikset ku täällä oulussa sitä lunta ei juurikaan oo, pikkasen vaan...

      Poista
  3. Oi miten ihanat kuvat♥ Kivaa alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista