perjantai 18. joulukuuta 2015

GLITTERIN JOULUKALENTERI

Ompa aikaa taas vierähtäny viime postaamisesta. Nyt on vaan ollu koulun kanssa ihan mahotonta kiirettä, tällä viikolla oli viimeset tentit ja nyt on sitten joululoma alkanut. Huomenna ja sunnuntaina meen vielä töihin ja sitten pääsee kunnolla rentoutuun ja lomailee. Maanantaina ois tarkoitus jo lähteä ajeleen Kuusamoon kotikonnuille. 
Nyt kuitenkin tässä postauksessa ois näytillä muutamia koruja, mitä glitterin kalenterista on tullut. Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen näihin mitä on jo tullut. :) Varmasti näitä menee heti käyttöön ku vähänkään on mahdollisuus.
















Tässä ensimmäisessä kuvassa näkyy muutama sormus ja muutamaa korvista mitä oon saanu. Alussa korviksia tuli melkein joka luukusta, niin aattelin, että onko tää kalenteri täynnä korviksia, mutta onneksi sieltä on muutakin tullut..



















































... kaulakoruja ja rannekoruja

Vielä on muutama koru saamatta, kun jouluaattoon on vielä (enään) kuusi päivää. Meneepä tämä aika niin nopeaa, ettei yhtään meinaa pysyä perässä. On ihanaa vihdoin kaiken koulustressin jälkeen jättää koulu ajatuksista pois ja keskittyä latailemaan akkuja, niin jaksaa tammikuussa taas ahertaa.

Miltäs korut näyttävät teidän silmään?

4 kommenttia:

  1. No onhan siltä tullut ihania juttuja <3 :-) Hyvää lomaa muutes, eikös sulla oo tänään eka loma päivä ja etkös sie ole siellä Kuusamossa muutenki. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös <3 juu on mulla tänään eka loma päivä ja kyllä Kuusamossa olen. Kiitos :))

      Poista