keskiviikko 9. joulukuuta 2015

WINTER TAG -HAASTE

Olen huomannut monissa blogeissa kiertävän haasteen nimeltään winter tag. Päätin ottaa haasteen vastaan ja vastata alla oleviin kysymyksiin. Heitän haasteen myös kaikille teille lukijoille, tehkää tämä ihmeessä, jos vain haluatte.


tee VS kaakao VS kahvi
Ehdottomasti kahvi. Vaikka tykkään teestä ja kaakaostakin todella paljon, niin kyllä se kahvi voittaa kuitenkin. Tee on kyllä hyvää juotavaa iltaisin, varsinkin talvisin. Itsellä on pakko juoda kahvia aina heti aamusta, muuten ei lähe päivä ollenkaan käyntiin.

polvisukat VS villasukat
Sanoisin tähän, että villasukat. Ihanan lämpimät ja villaiset jalassa. Itsellä tulee vetästyä sellaiset jalkaan monesti illalla, varsinkin jos meinaa jalkoja todella paleltaa.

hokkarit VS kaunoluistimet
Kaunoluistimet, koska  en ole koskaan edes kokeillut luistella hokkareilla. Se on totta, että kaunoluistimien piikit ottaa joskus vastaan ja vaikeuttaa sitä luistelua, mutta empä ole koskaan kovin pitänyt luistelusta. Tästä puheenollen, voisin mennä luistelemaan, mutta en omista luistimia.

lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen
Lumiukot! Eipä sellaista ole kuitenkaan tullu tehtyä enään moneen vuoteen, mutta ne on kyllä tosi kivoja pihaa koristamassa. Ja kaikenlisäksi tämmöisellä kerrostaloalueella ei niinkään viitsisi alkaa tekemään lumiukkoja.. 

joulutortut VS piparit
Tämä on itseasiassa vaikea kysymys, koska molemmat on niin hyviä. Molemmissa on niin hyvä maku ja oma makuelämyksensä. Ehkä hiukan enemmän kuitenkin joulutortut.

pehmeä paketti VS kova paketti 
Pehmeät paketit on niin parhautta! Tietenkin jos odotan jotain tiettyä kovaa lahjaa tarpeenmukaan, niin sekin käy.

Paras talviurheilulaji?
Laskettelu. On ollu aina perinteenä, että jokavuosi ainakin kerran tulisi käytyä laskettelemassa. Sillon kun asuin vielä Kuusamossa, niin tottakai tuli enemmän käytyä laskettelemassa, koska Ruka oli siinä mukavan matkan päässä. Joskus tekee oikeastaan tiukkaa enään saada kaveria mukaan rinteeseen. Jostain syystä laskettelu vaan on niin kivaa puuhaa talvisin, mutta ei tietenkään liian kovalla pakkasella. Laskettelu on parasta keväällä kun aurinko paistaa mukavasti ja vähän lämmittää. 

Paras tapa viettää talvista vapaapäivää?
En osaa sanoa vain yhtä parasta tapaa vapaapäivän viettoon. Tykkään viettää sen joko ulkoillen (jos ilma vain on hyvä..) taikka ihan vaan rentoillen viltin alla katsoen telkkaria ja juoden kuumaa teetä tai glögiä (jos ollaan joulukuussa menossa). Joskus kuitenkin on kiva viettää vapaaäivää kavereiden kanssa kahvitellen keskustassa. Joskus se myös kuluu kuunnellen hyvää musiikkia ja treenaillen.

Paras joululaulu?
Oi, joululaulut on niin ihania! Terveisin joku joululaulufriikki ruudun tältä puolen. Olen aina tykännyt ehottomasti näistä joululauluista: varpunen jouluaamuna, hei mummo, ja tähti tähdistä kirkkain.

Paras jouluinen/talvinen elokuva?
Joulutarina. Sitä on tullu katsottua kyllä useampana jouluna, eikä vain kyllästy ollenkaan.. 


Paras jouluherkku? 
On vaikea sanoa ainoastaan yhtä parasta. Mutta parhaita ehdottomasti on kinkku, porkkanalaatikko ja suklaat! Kinkku maistuu joka vuosi niin hyvältä, kun sitä tulee syötyä ainoastaan kerran vuodessa kunnolla.

Parasta talvessa?
Lumi, koska se tuo mukavasti valoa, ei ole niin pimeää. Tietysti pakkanenkin kuuluu talveen, ei olisi kiva, jos olisi plussa asteita ja lumi niin märkää. Rakastan myös lumisadetta! Tulis jo se kunnon talvi tännekin, eikä vaan käväsisi pari päivää..

Paras vaatekappaleesi talvella?
Neuleet ja villasukat. Talvisin tykkään rentoilla kotona collareissa, neuleissa ja villasukissa. 

Parhaat talvikengät?
Mun Anttilasta ostetut tekonahka nilkkurit. Todella lämpimät jalassa ja kivan näköisetkin tietenkin. Nuita itseasiassa pystyy pitämään syksylläkin, etteivät ole liian talvimalliset, vaikka niissä vähän karvaa onkin lämmittimenä.


Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun!
Kaikki joulut on kyllä olleet niin parhaita. Rakastan joulua ylipäätään. Paras muisto kuitenkin on joka joululta perheen kesken, käydään joulusaunassa, syödän hyvää ruokaa ja vietetään yhdessä ihanaa aikaa!

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle!
Itseasiassa en hirveesti toivo mitään tänä vuonna, mutta yksi sellainen on ainakin joku kiva pussilakanasetti taikka ihanan pehmeä viltti kylmiä talvi-iltoja varten.

Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella?
Jos totta puhutaan, niin mulla ei ole sellaista. On monia juttuja, joista pidän talvisin.

Pidätkö glögistä?
Rakastan. Glögi on aivan ihanaa! Mukavasti aina kylminä talvi-iltoina ulkoa kun pakkasesta tulee, niin lämmittää sormia ja koko kehoakin. Glögiä voisin juoda joulun aikaan vaikka joka ikinen päivä, on se sen verran hyvää.

Pidätkö talvesta? Miksi / miksi et?
Pidän, koska silloin on ihanan kauniin valkoista. Lumi on talvella se ihana juttu. Talvi on myöskin mun yksi lemppari vuodenaika, ainakin kevään jälkeen. Ainoa miinus mikä talvessa on, niin on pakkaset. Lumi ja sopiva pakkanen on just ihanaa!

Nyt eiku haastetta tekemään blogiinne! ;)

4 kommenttia:

 1. IHANA HAASTE! Tää lähtee ehdottomasti toteutukseen:D Näissä on vaan hankaluus se että mitähän kuvia sitä iskisi tekstin kaveriksi kun ei ole jemmassa nyt yhtään:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteuta ehottomasti. :-) Joo, se on kyllä hankala juttu miettiä, että mitä kuvia sitä laittaa väliin..

   Poista
 2. Vois tehä tämmösen heti kun saan siirrettyä kuvia koneelle..:-D

  VastaaPoista