lauantai 11. heinäkuuta 2015

VASTAUKSIA OSA 2

Mukavaa lauantaita kaikille! Nyt aattelin tulla lauantain kunniaksi tekemään teille vastauspostauksen osa kakkosen. Muuten mun viikonloppu on alkanu oikein rennoissa merkeissä. Ihanaa, ku on vapaata koko viikonloppu.

1. Mikä on sun lemppari kirja?
Mulla tulee ylipäätään luettua tosi vähän mitään kirjoja. Enemmänkin luen lehtiä joita tulee tilattua, mutta ehkä yksi lemppareista jonka olen joskus lukenut on twilight - houkutus.

2. Entä lemppari elokuva?
Ted 1 tai titanic. Siksi ootankin innolla että pääsen kattomaan tuosta Tedistä sen toisen osan.

3. Mikä on sun lemppari herkku?
Suklaa ehottomasti. En ymmärrä miten voinkaan rakastaa niin paljon suklaata. Tietysti jäätelökin on aina hellepäivinä niin hyvää. :p

4. Uskotko Jumalaan?
En usko.

5. Millainen olisi unelmien päiväsi?
Sellainen että minua passattaisiin niin paljon kuin mahdollista. No ainakin ettei tarvitsisi tehdä ollenkaan mitään kotitöitä sinä päivänä, koska se on harmittaman yleistä nuo kotityöt, joten niiltä ei voi kyllä välttyä mikään päivä. Aina on jotain. Ja tietysti että saisin rentoutua oikeen kunnolla. Pääsisin käymään kaikenmaailman jalkahoidoissa sun muissa myös. Yksinkertaisesti vaan sellainen ettei tarvitsisi tehdä mitään. Tehtäis ruokakin valmiiksi ja katettais pöytä, niin ai etta.

6. Mitä odotat kesältä 2015?
Helteitä, lämmintä.. Tänä kesänä siis ei oo ollut kertaakaan vielä semmoista kunnon hellepäivää, että olisi voinut pitää shortseja jalassa, ainakaan täälläpäin suomea, Tuolla ne kaikki shortsit odottelee kaapissa, että voisi laittaa päälle, mutta ei, niin ei. Yhen kerran pidin Helsingissä shortseja jalassa, mutta kumpa ne saisi muutaman kerran laittaa jalkaan täällä Oulussakin. Pahoin kyllä pelkään.

7. Miksi haluat opiskella tradenomiksi?
No, ensinnäkin minua kovin kiehtoo tuo ammattikorkeakoulu, joten on ihan pakko lähteä kokeilemaan millaista sellaisessa koulussa olisi. Mutta tietenkin minua myös kiinnostaa tuo tradenomi alana, ja koska haluaisin joskus kokeilla tilitoimiston työtä, niin tradenomin tutkinnolla se ainakin on mahdollista. Mutta kaikki ajallaan. Mikään ei ole vielä varmaa tässä vaiheessa. 

8. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.
Ystävällinen, oma itsensä ja persoonallinen.

9. Millainen lapsi olit?
Omasta mielestäni kyllä ihan suhteellisen rauhallinen lapsonen. Tiedä sitte onko äiti eri mieltä. Mutta kyllä sitä välillä tuli siskoa kiusattua, onneksi kaikki saatiin aina sovittua. :D Mielestäni olin kyllä rauhallinen, vaikka joskus tuli niitä kiukkupuuskia ja piti aina muka karata jonnekin. Ja tulihan sitä välillä vähän kiusattua naapureitakin, laitettua esimerkiksi vanhoja sanomalehtiä niiden postilaatikkoon, hups.

10. Mikä on tällähetkellä parasta elämässäsi?
Sanoisin että kun minulla on ihana ja rakastava mies, sekä työpaikka. Tai siis töitä on ollut niin paljon, että ei ole tarttinut olla työttömänä juuri ollenkaan. Ja nyt myös se, että olen saanut koulupaikan ammattikorkeakoulusta, se on kyllä minun mielestä jo niin mahtava saavutus, että huh!

11. Millainen olit 5-vuotta sitten?
Olin silloin 16-vuotias. Sinä vuonna olin aloittanut ammattikoulussa merkonomin opiskelut. Se oli jännittävää. Myös jännittävä koko se ensimmäinen vuosi, kun ei koskaan älynny, että sitä kolmen vuoden kuttua valmistuu silloin ammattiin. Valmistumisestani on nyt kaksi vuotta. Olin vielä viisi vuotta sitten tosi hiljainen ja "rauhallinen", nyt sitten taas vähän menevämpi ja paljon puheliaampi. Ihan eri sorttia siis. Näin sitä vaan voi muuttua ajan kanssa. Silloin hiljainen hissukka ja nyt jotain aivan muuta. Luulin silloin että tuskin itselleni saan sellaista miestäkään koskaan, joka minusta pitäisi, mutta ihan päinvastoin on päässyt käymään.

12. Unelmien lomakohde?
Tähän voisin sanoa että Lontoo ja Teneriffa. Voi kumpa pääsiskin joskus nuissa molemmissa käymään.

13. Paras lomakohde Suomessa?
Talvisin ainakin Levi, kesäisin ei keksi oikeen mitään sellaista. Mut itse tykkään ainakin viettää ihan kaupunki lomaakin.

14. Mitä tulee ensimmäisenä mieleen maasta Meksiko?
Meksikolainen ravintola. Siellä on ihan huippua ruokaa, suosittelen kyllä joskus kaikkia käymään semmosessa syömässä. Kunnon Meksikolaista.

15. Mikä on sun tsemppibiisi?
Volbeatin Still counting. 

16. Mikä on sun luottovaatekappale?
Ehottomasti mustat farkut. Niissä on se hyvä puoli, kun ne sopii melkeimpä millaisem vaan paidan kanssa. Varsinkin jos on mahottoman kiire, eikä ehdi valita kunnolla vaatteita, niin laitan päälle mustat farkut ja vetäsen jonkun paidan vain.

17. Entä luottokosmetiikkatuote?
Rimmelin stay matte puuteri. Sitä olen käyttänyt jo vuosia, ei oo ollu tarvetta vaihtaa, koska mielestäni se on erittäin hyvä, Sitä tulen varmasti käyttämään loppuelämäni, ainakin melkein. :D

Siinäpä oli nyt vastauspostaus numero kakkonen. Tässä suurinpiirtein myös kaikki kysymykset, sain mahdutettua onneksi kahteen postaukseen niin ei tarvitse enään kolmatta väsätä. Pääsen sitten postailemaan ihan eri aiheesta jälleen. Nyt kuitenkin taidan rientää rullaluistelemaan, ihanaa ku on kesä niin pystyy rullistelemaan kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti