maanantai 13. heinäkuuta 2015

MEIDÄN PARVEKE

Siinä se viikonloppu meni ja nyt on taas maanantai. Onneksi tämä päivä meni töissä joteniin yllättävän nopeaa, inhoan oikeesti maanantaita. Aamullakin oli ylösnousussa niin vaikeuksia, että millonkohan näihin maanantai päiviin aina tottuu. No, jospa se tämäkin viikko menisi nopeaa töiden kannalta ja olisi pian taas seuraava viikonloppu. Nyt tulin tekemään postauksen meidän parvekkeesta. Mulla on siis aikeilla tehä kunnon asuntopostauskin, mutta ihan suosiolla olen sitä venyttänyt, koska ei tämä asunto ole vielä ihan siinä kunnossa, että voisi niitä kuvia ottaa jajulkaista täällä. Jospa viimestään syksyllä sais kaiken tarvittavan hankittua. Kaikki ajallaan. 

Meidän parveke on tosi tilava, mutta siltikään en halunnu sinne mahottomuuksia hommata. Mulle riittää, kun parvekkeelta löytyy pieni pöytä ja kaksi tuolia, sekä aurinkotuoli auringonottoa varten + grilli, joka ei oo kuvissa koska piti pestä se oikeen kunnolla. Tämän parvekekalustesetin ostin jyskistä alennushintaan jokin aika sitten. Ei ollut kallis. Ja tietenkin parvekkeelle tuli laitettua tuommonen pikku matto. Tämän parvekkeen pesemisessäkin meni melkeempä koko päivä, kun oli niin rapanen ja mitä lie moskaa oli talven jäljiltä sinne kertynyt. Harmi vaan että nyt ei oo ollu hellepäiviä, niin ei ole voinut tuolla oikeen istuskella. Muuten mä tykkään kyllä tosi paljon tuosta meidän parvekkeesta, mutta en haluakkaan laittaa sinne kovin monia euroja, kun ei tuolla talvella tee mieli ollenkaan esim grillata. On tosi kivaa kun meidän parvekkeella saa grillata, monissa tosin ei saa.

Aurinkotuolin mä olen saanut kaksi vuotta sitten syntymäpäivälahjaksi isältäni. Siinä on tullu kyllä otettua monen moista tuntia aurinkoa aina päivisin, tänä kesänä tosin en vielä yhtään kertaa, koska on ollu niin kylmää.. Toivottavasti se tästä vielä lämpeäis, en tykkää yhtään ku en oo pitäny tänä kesänä ku ainoan yhen kerran shortseja jalassa.

Tämmöiseltä siis meidän parveke näyttää tällähetkellä. Ei kovin kummoinen, mutta ei se sitä tarvitsekaan olla. Pääasia että olen itse siihen tyytyväinen ja en haluakkaan sinne oikeastaan yhtään sen enempää tavaraa.

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Mieki haluan lasitetun parvekkeen seuraavaan asuntoon :D vähänkö ois ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :-) Joo lasitettu parveke on ihan munkin unelma, siis tykkään tosi paljon kyllä! On ihana ku ei tuulekkaan sitten niin paljoa ku on nuo lasit.

   Poista
 2. Mulla on kans tässä uudessa soluasunnossa oma parveke, ja oon ihan "in löööv" ♥ nyt sinne pitäis hommata vielä aurinkotuoli ja jonkinmoinen pöytä.. Jos vaikka syksyn kesätavara-aleista löytyisikin nuo puuttuvat jutut! :)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma parveke on kyllä niin parhautta aina, minäkin tykkään. :-) Toivottavasti löyät jostain sitten kivan aurinkotuolin ja pöydän. :-)

   Poista
 3. Ihana parveke teillä ja tuo aurinkotuoli on kyl pirtsakan värinen! Hyvä maku sun iskällä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki tykkään kyllä kovasti tuosta aurinkotuolista! :-) Mutta ei se iskä ois osannu ostaa juuri oikeanlaista ilman, etteikö ois kysyny multa vöhön väriä ja neuvoja. ;-)

   Poista