sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

QSTOCK FESTARIT 2015

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Mulla on ollu kyllä ihan huippu viikonloppu Qstock festareiden merkeissä. En yhtään kyllä kadu, että lähin kyseisille festareille. Perjantaina tuli oltua kyseisillä festareilla Johannan, Jennan sekä Johannan poikaystävän seurassa. Lauantaina myös olin äitini kanssa välillä, koska hänkin sitten päätti lähteä näille festareille lauantaiksi. Mukava fiilis kyllä jäi viikonlopusta! Kameraa mulla ei ollu mukana ollenkaan, vaan otin aika paljon kuvia puhelimella. Siksi kuvien laatu on vähän mitä on.

Mä olin Qstockissa nyt tänä vuonna vasta toista kertaa, Aiemmin on vähän mietittänyt lippujen hinnat sekä se, että miten pääsee tulemaan tänne Ouluun ja missä on yötä. Nyt kun asuu täällä, niin on paljon, huomattavasti helpompaa. Tämän vuoden festari bändeihin kuului muun muassa Haloo Helsinki, Popeda, Jenni Vartiainen, Disco Ensemble, Nightwish, Krista Siegfrids, Teflon Brothers ja Kasmir. Tietenkin muitakin tuli kuunneltua vähän. Lisäksi festareihin kuului festariruoka sekä aina perinteeksi jäänyt jäätelö. :D Hyvä mieli kyllä oli noilla festareilla! Jäi ihan hymy huulille. 

Nightwish <3 Ehottomasti yks lemppari bändeistä.


Kokonaisuudessaan oli kyllä pitkästä aikaa taas huippu viikonloppu! Ens vuoden Qstockkia ootellessa. Varmasti oon kyllä menossa jos vaan rahatilanne sallii ja jos ees on muutamiakaan hyviä esiintyjiä tiedossa. Ihanaa ens viikon alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hyviä on kuvat! Niistä välittyy ihanasti tunnelmaa ja sulla on kiva festari-lei kaulassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Mäkin vielä fiilistelen täällä, vaikka festarit on jo ohi. Ja tykkään itekki tosta. :-)

   Poista
 2. Oli kyllä niin best Qstock et vois toisikki! Ja hyvä et sattu semmoset ilmat vaik tuli ostettua ne "sadetakit" ja korvatulpat mitä ei myöskään tarvinnu :-D Ainut vaa oli ne vessat mutta mitäpä pienistä..:-3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :-) Mun mielestä tän vuoden qstocki oli jotenki parempi ku viime vuojen, en tiiä miks :-D mut ehottomasti vois mennä vaikka seuraavanaki vuonna taas :)

   Poista
 3. Mieki oisin halunnu Qstockiin, mutta unohin ihan kokonaan ja lupauduin töihin viikonlopulle. Vähänkö ärsytti kun huomasin että ne oliki viime viikonloppuna eikä nyt tulevana. Hyviä kuvia oot kyllä saanu otettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, jospa sitten ensi vuonna. :-) Sinne oli liputki myyty loppuun ennen koko tapahtumaa.. Onneksi ite olin ajoissa liikenteessä ostamassa lippuja. :D Kiitos!

   Poista