tiistai 7. heinäkuuta 2015

VASTAUKSIA OSA 1

Tänään mulla on ollu vapaapäivä töistä, joten mukavasti olen viettänyt sen siivoillen, tehden hyvää ruokaa ja iltapäivästä käytiin Iida-Marian kanssa kahvilla Coffee Housessa. Eli erittäin mukava päivä kerrassaan. :) Huomenna olisi taas mentävä töihin. Mutta nyt sain vihdoin ja viimein vähän koottua näitä vastauksia kysymyspostaukseen. Teen tästä vielä toisen osan jossain vaiheessa, kun kysymyksiä tuli sen verran paljon, että turha laittaa niitä samaan postaukseen. Kiitos kaikille kysyjille.

1. Miksi aloitit bloggaamisen?
Tätä blogia ennen olen pitänyt edellistä blogiani. Blogin kirjoittamisesta kiinnostuin erään ystäväni myötä. Ensiksi ajattelin, että kirjoitan blogia vain niinkuin itselleni päiväkirjana. Mutta halusinkin julkaista tämän ihan julkiseksi kaikille. Siitä se vaan sitten lähti, nyt syksyllä tulee täyteen kaksi vuotta, kun olen bloggaamista harrastanut. Tämä on tosi tärkeä juttu minulle, eikä tulisi mieleenkään, että lopettaisin. Ja tykkään kirjoittaa todella paljon, joten uskon että sillä oli myös vaikutusta bloggauksen aloittamiseen.

2. Kuinka tärkeää bloggaus on sinulle asteikolla 4-10?
Sanoisin tähän että täys kymppi.

3. Mitkä on sun kolme lempiblogia?

4. Mitä teet vapaa-ajallasi?
Yleensä tulee joko lenkkeiltyä tai rullaluisteltua. Myös monesti siivottua jos ei keksi muuta tekemistä. Kavereitakin tulee nähtyä aina silloin tällöin. Joskus kehitellään taas puolestaan tuon miehen kanssa jotain.

5. Mitä pelkäät?
Hämähäkkejä ja tietenkin kaikkia muitakin ötököitä. Lisäksi hieman pimeää ja tosi korkeita paikkoja. Pelkoihin kuuluu myös läheisen sairastuminen tai menettäminen.

6. Mikä on sinulle elämässä tärkeintä?
Perhe, ystävät ja poikaystävä. Lisäksi myös unelma-ammatin hankkiminen.

7. Mikä on ollu sun elämäsi paras vuosi?
On kyllä ollu erittäin monta hyvää vuotta, sanoisin tähän että vuosi 2012 ja 2013. 2012 siksi, kun tapasin silloin tuon ihanan miehen ja siitä asti me ollaan samaa tietä kuljettu. 2013 vuosi siksi kun valmistuin silloin ammattikoulusta ja sain ammatin. Se oli yksi parhaista asioista sinä vuonna! Ja koko elämäni aikana tietenkin.

8. Missä eri maissa olet matkustellut?
Viro, Ruotsi ja Ranska. (sitten vain ohimennen koneen vaihto on ollut Saksassa)

9. Miten rentoudut?
Kuuntelemalla hyvää musiikkia sekä syömällä vaikka hyvää ruokaa. Joskus vaan saatan makoilla sängyllä/sohvalla syöden suklaatakin ja olematta tekemättä juurikaan mitään. Näin on kiva rentoutua.

10. Mikä oli lapsuutesi lempi harrastus?
Partio ja tanssi.

11. Mitä harrastat?
Tällähetkellä bloggausta, kirjeenvaihtoa ja tanssia.

12. Haluaisitko asua jossain muualla paikkakunnalla, kuin missä nyt asut?
Haluaisin. Minua on aina kiehtonut Tampere kaupunkina. Joten varmaan jonnekin sinne suunnalle tulee muutettua jossain vaiheessa elämää.

13. Mikä on ollut tämän vuoden paras ostos?
Ainakin yksi lemppareista ehottomasti on ollut sellainen valkoinen aika pitkä neule. Sitä varmasti tulen pitämään nyt tulevana syksynä paljon. Olen myös ostanut tänä vuonna useammat farkut, joten nekin tulee tarpeeseen.

14. Millaisesta musiikista pidät?
Kuuntelen ylipäätään aika sekalaista musiikkia, mutta eniten minun iskee pop ja rock sekä hieman iskelmääkin. Yleensä radioista soi Nrj tai Voice.

15. Lempi vuorokauden aika?
Sanoisin että ilta, koska silloin olen mieslestäni aina virkeimmillään. Aina keksii kaikenlaista tekemistä, vaikka pitäisi mennä nukkumaan.

16. Mitä ottaisit autiolle saarelle mukaan? (kolme asiaa)
Ruokaa, puhelimen ja teltan.

8 kommenttia:

 1. Nää on kivoja :) Mäkin ottaisin samat mukaan autiolle saarelle, eipä noilla tulisi kuin yksi yö siellä vietettyä, kun puhelimella soittaisi apua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään lueskella tämmösiä. :-) Niiiin totta!

   Poista
 2. Onko tossa 15. kysymyksessä joku virhe, vai ootko ymmärtäny sen väärin? Siinä kysyttiin vuorokaudenaikaa (aamu, ilta, yö, jne.), ei vuodenaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, hyvä kun huomasit! Siis mää olin lukenu kysymyksen väärin. xD Mut nuin tuon pitääkin olla. Nyt on korjattu.

   Poista
 3. Nämä kysymyspostaukset ovat aina niin kivoja! Saijiksen blogi kuuluu myös mun lemppareihin. :-)

  http://meri-mmm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Aapua siis mitä? Mä en oo ikinä törmännyt kehenkään joka mainitsisi mun blogin olevan lemppari! <3 Tuhannet kiitokset, vitsi mikä illan piristys. Tää hymy ei hetkeen huuliltani lähde:D Awwwh apua >_<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, mutta sun blogi on vaan niin ihana!! <3 oot ihana kata ;-) <3

   Poista