lauantai 30. toukokuuta 2015

UUDET IHANAT KESÄ HOUSUT

Mitä ihanempaa lauantaita kaikille! Mun viikko on menny oikein hyvin töitä tehdessä ja nyt saa vähän hengähtää töiden suhteen. Ens viikolla piän töistä vapaata ja keskityn lukemaan pääsykokeisiin jotka jo ensi viikolla ovat. Maanantaina ensimmäinen ja perjantaina toinen. Tänään on niin mahtava ilma, että tuossa päivemmällä menen keskustaan ja torille, kun siellä on ylexpop toista kertaa Oulussa. Viime vuonna en ollut siellä. Odotan innolla Mikael Gabrielin ja Kasmirin esiintymistä. Ihanaa vieläpä kun on ilmainen tapahtuma. 
Tänään kävin hakemassa vihdoin postista mun paketin, hyvä ettei melkeen palautunu jo takasin, kun millään ei koskaan meinannu keretä käyä sitä hakemassa. Mutta, paketista siis löytyi mun uudet ihanat kesä pöksyt, tykkään! Mennäänpäs nyt tän päivän asukuviin.


































































Neulepaita H&M | Toppi Only | Housut House of brandon | Kengät Skopunkten | Aurinkolasit Gina Tricot



















































Mä oon niin iloinen ku maanantaina on jo kesäkuu, niin sillon mun mielestä on virallisesti kesä alkanut! Sais vaan lämmetä vielä oikeen kunnolla, että pääsis kesävaatteita käyttämään, ja tietenkin pitäisi vielä uusiakin ostaa.
Nyt minä kuitenkin alan tekemään ruokaa, että pääsen jossain vaiheessa tuonne keskustaan!

Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

  1. Oliko kui kalliit nuo housut? Oon nimittää kaupoilta ehtiny samantapasii housuja, mut mitkään eioo istunu miulle hyvin:( aina näyttäneet pyjaman housuilta... josko nettikaupoilta löytys jotkut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nuo ollu kalliit, tais olla 12 euroa. :-) No höh, jospa säkin sitten löydät samantyyppiset!

      Poista
  2. ihana asu! hyvää kesää sulle! :)

    VastaaPoista
  3. ihanat housut! itekki tykkään tuollaisista löysemmistä kun niissä on niin rento olla :-) hei ois muute kiva tulla käymää siel joku kaunis kesäpäivä vaikka taas empsen ja jennan kanssa ja voitas porukalla käydä torilla jätskillä tai muuta mukavaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jep mulla on ihan sama juttu. :-) Ja joo, ilimanmuuta, tulukaa vaan, teretulemast. ;-) Ois nii mukavaa nähä taas joku kaunis päivä!

      Poista
  4. Ihanat housut ja vielä ihanammat aurinkolasit, passaa sulle oikeesti tosi hyvin! Oot kyllä muutenki niin kaunis :)

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka kivat housut! Itse en voi kuvitellakaan ostavani tuollaisia, sillä omistan niin paksut reidet etteivät ne ikinä menisi reisistä päälle, mut kiva, kun joku löytää hauskoja housuja itselleen. Mä vetelen perusjeggingsi tyylillä aina. Sulla on tosi ihanan pirtsakka blogi! Tsemppiä pääsykokeisiin! Itsellä olisi pääsykokeet perjantaina edessä! :)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään kyllä kovasti nuista! :-) Haha, no eikai sentään, menee nuo vaikka kelle, vaikka nuo reisien kohdalta näyttääkin vähän kapeimmilta. ;-) Kiitos Salla, tsemppiä myös sulle kokeisiin!

      Poista
  6. Tosi söpöt housut, mäkin ostin Espanjasta saman tyyliset ja pari kuukautta sen jälkeen huomasin että Suomessa myydään samanlaisia :D. Pieni ketutus iski kun luulin et nyt kellään ei oo samanlaisia! hah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiitos, mä tykkään kyllä kovasti. :-) Oiivoi, voin kuvitella sen ketutuksen!

      Poista
  7. Voi kun kiva blogi sulla on! Tosi aito ja luonollinen blogi! :) Ihanat nuo housut!

    VastaaPoista