maanantai 25. toukokuuta 2015

AURINGOSTA JAKSAA NAUTTIA

Sunnuntaina oli todella kaunis päivä, joten oli ihan pakko päästä ulkoilemaan. Mies meni hänen veljensä kanssa heittelemään frisbeegolffia Kiiminkiin ja minä päätin sitten lähteä myös mukaan. Lenkkeilin Honkimaan pururadalla, ihan mahtava lenkkeilypaikka. Mikäs sen parempaa kun pystyy hölkkäämään kunnolla välillä. en yhtään tykkää juosta asfaltilla (koska se on niin kova), niin siksi aina mukavampaa on lenkkeillä oikealla pururadalla.

Välillä kyllä näytti, että alkaa satamaan kun tummia pilviä alkoi kertyä ja aurinkokin lopulta päätti lopettaa paistamasta. Onneksi ei kuitenkaan sade yllättänyt meitä. 

Tuuli oli kyllä niin kova, että meinasi viedä ihan kokonaan hiukset matkassa. Välillä meinasi tulla myös vähän kylmä, mutta sitten kun laittoi vaan vauhtia lisää enemmän, niin eipä enään palellutkaan.

Oon niin innoissaan, kun viikon päästä on virallisesti kesä! Lämpeäis vaan nämä ilmat nyt kunnolla. Mulla pitäs uusia kesävaatteitakin vielä ostaa. Kauhean nopeasti menny tämä toukokuukin. Ihan hyvä vain, että se kesä sieltä tulee. Mietin tuossa eilen, että viime vuonna tähän aikaan toukokuuta jo pysty olemaan shortsit jalassa, mutta nyt ei ihan vielä. Toivotaan että kesäkuu olisi suhteellisen lämmin. 
Nyt minun täytyy kuitenkin alkaa valmistautumaan taas töihin, uusi työviikko jälleen edessä. Ensi viikolla olisikin sitten pääsykokeita monin kappalein, meinaa vähän stressata. Ja onneksi tässä on mitä odottaa, kun tän viikon jälkeen pari viikkoa enään töitä niin sitten pääsee parin viikon lomalle. Risteilyä sun muuta mukavaa tiedossa.

Nyt ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! Itse en kanssa tykkää asfaltilla lenkkeillä, mutta onneksi multa lähtee kerrostalon pihasta melkein suoraan pitkä matka puistoa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-) Joo on se mukavampaa lenkkeillä ihan tuommosilla kunnon lenkkipaikoilla!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Aurinko paistaa ihanasti. Mie tykkään kans käyä lenkkeilemässä pururadalla, se on niin paljon mukavampi jaloille kuin asfaltti :) toivotaan, että se lämpö yltäis tännekkin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Emilia! Jool on paljon parempi jaloille kun lenkkeilee pururadalla, on pehmeempää. :) Eiköhän se lämpö sinnekin vielä joskus tule!

   Poista
 3. Sunnuntai oli kyllä aivan mahtava päivä ulkoiluun. :) Laita sitten kuvia, kun olet saanut ostettua uusia kesävaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii olikin. :----) Joo, minäpä laittelen tänne sitten postausta!

   Poista
 4. Onneks ei alkanu sataa! Mä olin ite tänään kuvailemassa kaikkee kivaa ja sit muutaman kuvan jälkeen piti paeta sisälle sadetta pakoon. XD Vois itekki alkaa lenkkeillä, kun oon menny tosi huonoon kuntoon. :D Hyvää kesää kans sullekin. ~

  Emma Alhola - Kisaki Seikatsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, oon ihan samaa mieltä sun kanssas! Ihan hyvin mun tuurilla ois voinukki ruveta sataa.. Samoin sulle! :)

   Poista
 5. Onpas kivat aurinkolasit! Mistä ne on? :)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään niistä. :---) Ostin ne gina tricotilta.

   Poista
 6. mulla on samanlaiset aurinkolasit! :) Ihanan kesäisiä kuvia, hyvää kesää sulle!

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Onpas ihania kuvia, niin aurinkoisia!:) Varmasti ollut ihan huippu lenkkeillä noin kivassa maastossa ja pururata on kyllä parempi lenkkeilylle kuin asfaltti!

  http://wonderland--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista