torstai 21. toukokuuta 2015

FAKTOJA MINUSTA

Mä tykkään tosi paljon lukea muiden faktapostauksia, niin päätin nyt itsekin toteuttaa vastaavanlaisen. Mä oon kerran tehny tämmösen, mutta keksin nyt eri faktoja minusta. Mutta tässäpä näitä tulisi, olkaa hyvä. 

Olen kahviaddikti. Mulla on aamulla aina ihan pakko juoda kahvia, päivä ei lähe ollenkaan käyntiin, jos kahvi jää juomatta. Kuitenki oon yrittänny hillitä itseeni sen verran, että ei tulis juotua liikaa. Pari kuppia päivässä riittää. Miten kahvi voikaan olla niin hyvää, yhessä vaiheessa en tykänny siitä yhtään.

Ilmapallot on pelottavia. Pelkään niitten räjähtävän. Vaikka aina yritän käsitellä ilmapalloja varovasti, niin siltikin meinaa pelottaa jos sellainen on kädessä.

Pelkään piikkejä ylikaiken. Siis kaikki maailman rokotukset, verikokeet ja hemoglobiinit. Kyllä, vaikka hemoglobiinissakin on niin pieni piikki, niin meen ite heti paniikkiin kun edes nään sellaisen. Puhumattakaan verikokeista...

Kesän parasta herkkua on ehottomasti mansikat ja vaniljajäätelö. Oi että niitä aurinkoisia päiviä, kun voit istua parvekkeella (tai ulkona muutenkin) syömässä jäätelöä kera mansikoiden.

Olen sisimmissäni tosi ujo. Vaikka olen asiakaspalvelutyössä ja päivittäin tulee monien ja erilaisten ihmisten kanssa jutusteltua, niin kuitenkin töissä ja töiden ulkopuolella olen todella erilainen ihminen. Uusille ihmisille aina töiden ulkopuolella ujostelee, mutta sitten kun tulee juttuun, niin varmasti juttua riittää. Uusiin ihmisiin tutustuminen on kuitenkin parasta!

Mä oon käyny elämäni aikana vain yhden kerran festareilla. Festarit kyllä mun mielestä kuuluu kesään, varsinkin ihanien ystävien seurassa. Viime kesänä tuli ensimmäistä kertaa käytyä festareilla, Q-stockissa täällä Oulussa.

Mä oon tosi eläinrakas. Jos joskus ois mahollista, ni ottaisin mielelläni muutaman koiran ja muutaman kissan, mutta valitettavasti se ei ole mahdollista mun allergian takia. Ainakaan kissoja en voi koskaan ottaa. Yhden koiran ainakin aion ottaa joskus.

Mä vihaan meikkaamista. Siis oikeesti, en tykkää koskaan mielelläni meikata. Sen takia minulla on meikkaaminen todella vähentynyt. Aamulla en koskaan ole innolla meikkaamassa, mutta jo se on kumma ku töihin on väkisin laitettava kuitenkin meikkiä. Jos olen pelkästään kotosalla päivän tai käyn kaupassa, niin sillon ei tule meikattua ollenkaan.

Mä syön joka aamu kaurapuuroa. Nyt oon jo muutaman kuukauden ajan syöny ihan joka ikinen aamu ennen töihin lähtöä ja tietenkin viikonloppuisinki kaurapuuroa. Mikä onkaan sen parempaa aamupalaa. Pitää muuten nälänkin pitkään.

Mä oon käyny lähes joka kesä risteilyllä. Nytkin ollaan kesäkuussa menossa poikaystäväni kanssa Tukholman risteilylle. Tosin aina on tullu käytyä joko Tukholmassa tai Tallinnassa. Välillä ois kyllä mukava risteillä jonnekin muuallekin.

Oon kirjoitellut tätä blogia vuoden verran. Tätä blogia ennen kirjoitin edellistä blogiani myös noin vuoden.

Rakastan siivoamista ylikaiken. Täytyiskin kohta alkaa ikkunoidenpesu hommiin, mikä onkaan oikeesti sen parempaa. Ikkunoidenpesu on oikeesti tosi kivaa puuhaa.

Nykyinen poikaystäväni on minulle toinen seurustelukumppani. Meillä tulee tasan parin viikon päästä täyteen kolme vuotta seurustelua. Saman katon alla ollaan asuttu 1 vuosi ja 7 kuukautta. Hullua kuin nopeesti tämä aika oikeesti vaan menee. Rakastan häntä ylikaiken, enkä vaihtais hetkeäkään pois minkä oon hänen kanssaan viettäny!

Oon kattonu salkkareita tosi pienestä asti. Ihan koukussa niihin. Aina on pakko jokainen jakso katsoa, jos ei ehi telkkarin ääressä olla puoli kahdeksan, niin sitten katsomosta myöhemmin viimeistään. 

Muuten on menny kyllä ihan hyvin, töitä tehdessä suurimmaksi osaksi. Ja nyt tällä viikolla euroviisujen semifinaalia katsellessa ja odotan innolla jo lauantain finaalia. Ihanaa kun on nyt taas töitä postissa joksikin aikaa, niin saapi kerättyä kesälomareissurahaa. Tosin kauheat pääsykokeet meinaa painaa päälle, niihinkään oo enään kun pari viikkoa aikaa.. Paniikkiko. 

Mutta, ihanaa loppuviikkoa kaikille!

18 kommenttia:

  1. Yllättävän paljon samoja piirteitä löytyy minustakin, muun muassa tuo kahvijuttu ja meikkauksen vähentäminen. Pelkään myös ilmapalloja, juurikin sen takia, että ne saattaa räjähtää :D Oli kyllä mielenkiintoinen ja mukava postaus lukea :))

    ~Iidamariasdiary.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kiva kuulla että monia samoja piirteitä löytyy. :) Ja joo, mä en tiiä, mutta nyt vanhenemisen myötä oon vaan enemmän alkanu pelkäämään ilmapalloja... :D Kiitos!

      Poista
  2. Tunnistin itseni jo ensimmäisestä kohdasta - kahviaddikti löytyy täältäkin! Päivä ei lähde käyntiin sitten millään, jos heti aamutuimaan ei saa kahvikupposta kouraan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kiva kuulla. :-D Joo, se on kumma että mukavasti voimaa ja virtaa antaa tuo kahvi!

      Poista
  3. Tunnistin itteni liian monesta! :D Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta :) Ootko oulusta vai kuis Q-stockiin päädyit? :)

    vapausmatkalla.blogspot.fi
    - Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. :--D Juu oon mä Oulusta, niin sen takia kyllä Q-stockissa tuli käytyä. Ihme vaan ettei oo tullu käytyä ennen, mutta kerta se on ensimmäinenkin... :-)

      Poista
  4. Nää faktapostaukset on kyllä aina kivoja lukea, kun löytää helpommin yhtenäisiä asioita ja saa tietää hassujakin juttuja bloggaajasta :) Pitäis varmaan itsekkin koittaa taas jossain vaiheessa tehdä, viimekertaisesta on aika paljon aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, mäkin tykkään tehä näitä aina välillä! :---) Ja tykkään kans lukea tälläsiä tosi paljon muidenkin blogeista.

      Poista
  5. Ihana oli lukee tää ja ihanaa viikonloppua sullekkin! Toivottavasti nähtäis taas pian :-3

    VastaaPoista
  6. Haha, mieki pelkään ilmapalloja ihansairaasti:D en voi sietää niitä

    VastaaPoista
  7. Tuli tosi jännä fiilis, kun tunnistin itteni monista sun faktoista. :D Oon kans lapsesta asti pelänny ilmapalloja ja kun kerran uskalsin kantaa mehudiscoo varten ilmapalloja pitkin koulun liikuntasalia se yks päätti räjähtää mun kainaloon. Säikähdin perseettömäks ja päätin pysyä jälleen kaukana mokomista. :D Äiti on aina onneks ymmärtäny mua eikä ikinä ostanu mun synttäreille ilmapalloja.

    Ihanaa kesää sulle. :3
    - Emma Alhola / Kisaki Seikatsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. noniin hauska että samaistut moniin kohtiin myös. :D Auts, varmaa mäki oisin pelästyny kunnolla jos ilmapallo räjähtäis kainaloon. En tiiä, mutta ne oikeesti niin pelottavia... Ja kiitos. :-)

      Poista
  8. Kiva postaus! Tästä kävi hyvin ilmi, millainen olet ja oikein ihanalta vaikutatkin :-)

    fashion-teaparty.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Karla! :-) Enemmänkin tässä nämä ovat vain sellaisia faktoja, jotka just sillä hetkellä tuli omasta mielestä mieleen. :D

      Poista
  9. Totta,faktapostaukset on mielenkiintoisia lukea :) eli siis hyvä postaus oli! Ja btw, täältä löytyy toinen piikkikammoinen :D

    VastaaPoista