lauantai 23. toukokuuta 2015

EUROVISION TOP 5

Jes, tänään on luvassa vihdoin ja viimein Euroviisujen finaali! Kuinka pitkään mä oonkaan oottanu tätä kyseistä päivää. No, ehkä siitä asti kun viime vuoden Euroviisut oli ohi. Mä oon kattonu viisuja oikeesti joka vuosi, jo nuoresta alkaen. Mutta onhan se kiva, aina kun viisut on siltä vuodelta ohi, niin on taas mitä odottaa seuraavan vuoden. ;-) No mutta päätimpä nyt koota postauksen mun viidestä voittajasuosikista. Makuja on monenlaisia, ja nämä vain mun lemppareita. En odota, että näistä joku voittaisi, mutta ainakin olisi kiva jos menestyisi hyvin. (kyseiset maat satunnaisessa järjestyksessä)

Estonia


Sweden


Greece


Georgia


Spain


Tämmöiset maat löytyy tänä vuonna mun suosikeista. Oispa joskus niin huippua mennä katsomaan Euroviisuja ihan paikanpäälle, no ehkä sekin toteutuu joskus. Miten voinkaan olla näin innoissaan tulevasta illasta, malttais vaan oottaa vielä kuutisen tuntia. Mä varasin mahottomasti energiajuomaa ja tottakai kaikenmaailman herkut, että pysyy hereillä niitten loppuun asti. Meinaan, että nykyään en jaksa millään sitten valvoa enään edes kahteentoista, saatikka sitten yli yhteen tai puoli kahteen..

Onko täällä muita Euroviisuhulluja ja mitkä kuuluu teidän suosikkeihin?
Ihanaa Euroviisuiltaa kaikille jotka sitä sitten katsovat!

14 kommenttia:

  1. Haluaisin kuulla mitä mieltä olet tämän vuoden Suomen ehdokkaasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen ehdokkaasta on varmaan monie mielipiteitä.. Minulla se mielipide valitettavasti on hyvin negatiivinen. En ole ollenkaan tyytyväinen siihen ja minua ei todellakaan harmita yhtään, että Suomi ei päässyt finaaleihin saakka. Päinvastoin, olen tyytyväinen että Suomi ei päässyt finaaliin. Lyhyesti sanottuna en tykännyt yhtään Suomen esiintyjistä enkä heidän kappaleestaan..

      Poista
  2. Hihhiih! Mäkin odottelen täällä innoissani jääkaappi täynnä herkkuja :) Nuot sun top 5 oli yksi sama kuin mulla, mutta neljä muuta on kanssa tosi hyviä! Tänä vuonna on mun mielestä tosi tasaväkistä noi esiintyjät, joten kuka vaan oikeastaan on mahdollinen voittaja.

    Haluisin kyllä itsekkin niin mennä katsomaan Euroviisuja paikan päälle! :) Meidän pitää selkeesti kerätä kunnon euroviisufaniporukka ja lähteä metsästämään kunnon sponsorit reissua varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, herkut ja euroviisut, ei kuulosta ollenkan huonolta. :) Ja oon ihan samaa mieltä, että tosi tasaväkisiä on kyllä, tosi hankala loppupeleissä sanoa, että kuka oikeasti on jo se parhain ja joka ansaitsis voiton! Ja ehottomasti, oikeesti ois niin huippua päästä joskus kattomaan paikanpäälle, jos kotonakin osaa fiilistellä jo telkkarin ääressä, niin voin kuvitella sen meiningin siellä kun näkee livenä kaiken. :D

      Poista
  3. itsekin odottelen euroviisujen alkua innolla, pidetään kaverin kanssa ihan kisakatsomo herkkujen kera :D mun top 5 poikkeaa vähän sun top 5:stä, muttei paljon. Tänä vuonna on kuintenkin ollut paljon hyviä ja tasaväkisiä esiintyjiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kiva kuulla. :D Joo, ehottomasti herkut kuuluu myös euroviisujen katsomiseen! Ja oon kans samaa mieltä, että on tosi samanvertaisia esiintyjiä, joten oikeasti jää nähtäväksi mihin maahan menee voitto tänä vuonna. :)

      Poista
  4. rakastan myös euroviisuja, niiden kappaleiden arvostelua ja veikkauksia voittajasta. Pienenä katsoin euroviisut aina nauhalta useampaan otteeseen ja osasin valehtelematta kaikki biisit ulkoa (finaaliin päässeistä). Mutta olen umpisurkea fani kaikesta huolimatta. Nukahdan aina kesken, jos katson livenä - jopa leirillä isossa porukassa, jossa kaikki puhui ja kommentoi koko ajan. Jotenkin vain...nukahdan. Nyt yritän viimeiseen asti pysyä hereillä lukemalla samalla kokeisiiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat! On kiva aina veikata ja arvostella myös niitä kappaleita. Meilläkin tuli aina nauhotettua kun olin nuorempi, niin nuo euroviisut ja niitä oli niin kiva aina kattoa jälkeenpäinkin monta kertaa. :-D Mutta mullakin on oikeasti aina nukahtamisongelma nuiden aikana, saa nähä miten käy tänä vuonna mulla kans! Toivotaan että pysyn hereillä koko pisteidenannon ajan myös.

      Poista
  5. heii tosi kiva postaus!! saanko pölliä idean omaan blogiini?:D
    ite en oo mikää hirmusen hullu euroviisufani, mutta tykkään erityisesti arvostella kaikki viisu kappaleet ja lopussa kattoo miten maat antaa toisilleen pisteitä! :'D
    itteeni harmittaa vähän ko suomi ei päässy finaaliin, tuskin se olis voittanu mutta olis ollu hauska kattoo mitkä maat antaa pisteitä ja näin. oon kyl samaa mieltä sun kaa, että ei se biisi mikää hirveen hyvä ollu, mutta twitterissä sille tuli iha positiivisiiki kommentteja! :D

    http://everywherewe-go.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos, ja saat toki! :D Olehyvä vain. Niimpä, se pisteidenanto on just tosi jännittävää!

      Poista
  6. Ite en kattonut tänä vuonna euroviisuja ollenkaan. :/ Oikeastaan tän vuoden Uuden musiikin kilpailu oli ensimmäinen UMK jonka katsoin (ne molemmat, eli myös sen finaalin) ja vaan siks koska mun lempibändini Satin Circus oli kilpailussa mukana. Jos SC olisi päässyt euroviisuihin niin olisin todellakin katsonut, mutta koska ei päässyt niin jäi välistä mun osalta :3

    www.lifeofffangirl.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Satin Circus on kyllä ihan hyvä! Mielummin mä sitä oisin toivonu suomen edustajaksi ku PKN:ää. Mut mulla on aina pakko kattoa, vaikka suomi ei olis finaalissakaan saakka. :D

    VastaaPoista
  8. Haha en kattonu euroviisuja ollenkaan eikä mulla ollu mitään hajua esiintyjistä! :D Tsekkasin nää laulut vaan tästä sun blogista ja nyt oon vähän tietäväisempi niitten suhteen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nonii! :D No nyt ainaki tiedät sitte muutaman mikä esiinty siel ;---)

      Poista