maanantai 15. helmikuuta 2016

SEINÄTARROJA

Seinätarrat. Mielestäni erittäin hyvä keksintö, joilla saa yllättävän paljon uutta ilmettä huoneeseen. Tuolle viimeisimmälle seinätarralle en ole löyt'nyt vielä sopivaa paikkaa. Eihän tuo olekaan lojunut tuossa pöydällä kuin ehkä viikon, tuskin se itsestään tuosta pomppaa seinälle, mutta haluan sille löytää hyvän ja sopivan paikan. Eiköhän se tässä jossain vaiheessa löydy sekin. Makuuhuoneessa on tuo isoin seinätarra ja mukavasti tuo kyllä ilmettä, vaikka yksinään onkin juuri tuossa seinällä. 

Mulla olis hankinnassa sellainen iso puu seinätarra jonka voisi laittaa vaikka lattiasta asti ylöspäin seinälle. Olen vähän katsellutkin sellaisia, mutta kokenut ne yllättävän kalliiksi ainakin netissä. 

Mitä mieltä te olette seinätarroista, löytyykö teiltä sellaisia? Tykkäättekö vai ette?

Ja ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

12 kommenttia:

 1. tuo eka seinätarra on aivan ihana! ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  Heidi // 18 // Jyväskylä // valokuvapainoitteinen Lifestyle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, mäki tykkään siitä niin paljon. :)♥

   Poista
 2. Tykkäääään! Meillä on tasan yksi kukka seinätarra vessassa:') Näitä teksti seinätarroja oon miettinyt paljon ja sellaisen jonkinmoisen kivan tekstin haluaisin makkariin meikkipöytäni yläpuolelle. Ehkä joskus vielä sen oikein löydän:3 Kivaa alkanutta viikkoa myös sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kata. :) Joo, mä toisaalta oon kans aika tarkka, että millaisia seinätarrojahaluan, mutta näillä vaan on niin helppo saada uutta ilmettä huoneeseen. :) Kiitos. ♥

   Poista
 3. Oi tosi kivoja :) Mä mietein kanssa yhdessä vaiheessa seinätarraa piristämään mun muuten tyhjiä seiniä, mutta koska vaihtelen järjestystä niin usein en kokenut sitä kannattavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :) Ja totta, toisaalta nuita tarroja on helppo siirrelläkin paikasta toiseen, ja pitäs tarttuakin uuestaan aika hyvin. Mut yhelle mulla kävi niin, että se oli liian tiukasti tarttunu kiinni, nii sitte ku yritin irrottaa, nii eiköhä se revenny. :'D Joten käyttökelvoton tuli siitä.. Tai voi olla, että se pinta ei ollu oikeen hyvä tollaselle tarralle..

   Poista
 4. Mäkin ihastuin tohon lintuseinätarraan täysin *_*

  VastaaPoista
 5. Oo mistä oot tilannut nuita? Tuo ylin on kaikista hienoin kyllä! Rakastan itekki niin seinätarroja ja tulee niin onnistumisen tunne kun on saanut laitettua pienen värkkäämisen jälkeen..! :-D Jotku on helpompi laittaa kun toiset.. Esim. tuo mun toinen seinätarra- teksti oli sellanen että siinä laitettiin kirjain kerrallaan seinään ;o Mutta toisaalta ihan kiva kun sai sommitella ihan miten ite tykkäs! Ja noi on hyvä keksintö tosiaan kun saa pois halutessaan eikä jää jälkiä..:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mä en oo tilannu näitä mistään vaan ihan kaupasta ostanut. :D Kärkkäiseltä oon löytäny nuo kaikki paitsi tuon ekan oon ostanu joltain jostaki facebook ryhmästä. :) Ja totta, oon samaa mieltä!

   Poista
  2. Aajoo :-) Kärkkäiseltä mieki muutes ostin yhen seinätarran mut se ei vaa tahtonu pysyy mun seinäs :o Tai sit en vaa osannu laittaa..haha!

   Poista
  3. Joo, kärkkäiseltä saa kyllä ihan hyvin kaikkia nuita seinätarroja. :-)

   Poista