keskiviikko 3. syyskuuta 2014

FRANCE OSA 2, LINTUPUISTO

Kuten jo lupasinkin, niin tässä ois teille toinen osa ranskan reissusta. Pahoitteluni jo näin alkuun kuvien laadusta, koska ne on otettu ihan tavallisella digikameralla. Mulla ei ollut koko järkkäriä mukana reissussa. Noniin, käytiin siis ranskassa myös Euroopan suurimmassa lintupuistossa. Siellä oli vaikka minkälaisia lintuja. Kaikista mulla ei läheskään oo kuvia, koska suurinosa epäonnistui ja en sitten voitti niitä edes täälläkään julkaista. Mun suosikiksi kaikista siellä pääsi ehdottomasti pikku pingviinit. Ne oli mahtavia, oli hauska kattoa kun veen alle oli ikkuna, niin näki kun ne siellä uiskenteli. Täytyypä sanoa, että mahtava kokemus se oli tämäkin. Aika alussa kun mentiin sinne, niin oli suunnilleen puolentunnin lentonäytös. Oli paljon porukkaa jo jonottamassa, niin jäätiin mekin, että päästäisiin hyvälle paikalle istumaan. Voitte vaan kuvitella kuinka mahtava se oli. Aina sai vaan pelätä että millon ne lentää suoraan päähän, koska ne lensi siitä ihan pään yläpuolelta. Papukaijat oli myös niin suloisia. 

Mä oon niin tyytyväinen kokonaisuudessaan tähän ranskan reissuun. Voispa vaan päästä pian sinne uudelleen! Ehkä joskus. Ja hupsista, tässä on alkanu jo syyskuukin ihan huomaamatta. Mihin tää aika vaan juoksee, syksy tulee ja talvikin on ihan kohta. Viimeksi ku mä postailin niin oli vielä ihan suht.lämmintä, mutta nyt alkaa olla jo niin viileät ilmat ettei ilman takkia meinaa ulkona enään tareta. 

Hei nyt mä lähes jatkaa kotihommia (huoh)..no jaksaa, jaksaa.
Mukavaa syyskuun alkua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan kuulonen reissu kun luin nämä molemmat postaukset, ihan kateeksi käy! :-3 mäki haluun, niin upeita kuviaki <3 toi lintupuistoki vaikuttaa jännält :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin. :-) hihih, kandee joo käyä ranskassa, aivan mahtava maa kokonaisuudessaan. :3

   Poista
 2. Ihanan selkee blogi ja todella hyviä valoluvia! Sait just uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos mahottomasti ja tervetuloa seurailee. :-)

   Poista
 3. oi miten kivoja lintukuvia, vaikuttaa kyllä tosi kivalta paikalta tuo lintupuisto! :) ois kyllä tosi mielenkiintoista päästä itsekin tuolla joskus käymään.

  sun blogilla on tosi kiva, selkeä ulkoasu :) tausta, banneri ja fontit sopii kaikki todella hyvin yhteen, hyvää työtä! :-)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, mäkin haluaisin niin kovasti Ranskaan! :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii kantsii joskus köyä jos mahdollista! :--)

   Poista
 5. vaikuttaa mielenkiintoiselta tuo lintpuisto! :-) ihana postaus!

  VastaaPoista