sunnuntai 7. syyskuuta 2014

SOMETHING DIFFERENT

1. Teinipeili. 2. Uusinta trendin lueskelua ja musiikin kuuntelua. 3. Meidän parvekkeelta näkymä alas. 4. Selfie number 100000000.

1.  Selailin yks päivä vähän vanhempia cosmoja ajankuluksi. 2. Viikonloppu karkkeja, nam. 3.  Kismettejä, oli kerran tarjouksessa.  4. Uusi huulipuna/kiilto. 

Mukavaa sunnuntaita mussukat. Ajattelin piristää teidänkin iltaa postaamalla tänään. Mulla on ollut semi kiva ja rento viikonloppu pitkästä aikaa. Huomenna jälleen arki ja mies lähtee takasin koulun penkille ja minä nyhjötän kotona. Tänään tuli muun muassa käytyä kiinalaisessa ravintolassa syömässä itsensä ihan täyteen. Kävin tänään myös pitkästä aikaa zumbassa, voi että oli niin mukavaa! Kiva kun syksy tulee pikkuhiljaa niin saa ulkonakin otettua kivoja kuvia. 

Hei kertokaa muuten mitä pidätte blogin uudesta ulkoasusta ja tietty bannerista? Ja oliko teidän mielestä tällainen collaasi postaus kiva, voisiko tehdä useamminkin? 

6 kommenttia:

 1. Ulkoasu on tosi jees! kollasipostaukset on ehkä vähän mainstream, mut tää on kyl ihan kiva!

  VastaaPoista
 2. Mukavan oloinen blogi sulla ja tämä ulkoasu on kyllä minusta hyvä. Tykkään tosi paljon tuosta sinun bannerista! :)

  http://petrajanica.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ulkoasu ja banneri on just hyvät! Ja muutenkin blogin perus luonne on ihanan tavallinen :-) Ei mitään glitteriä ja korkokenkä hömppää.. onneks, heh!

  VastaaPoista