sunnuntai 8. marraskuuta 2015

PUHELIMEN SISÄLTÖÄ

Mahtavaa isänpäivän sunnuntain iltaa kaikille! Mua harmittaa todella paljon, kun itse en päässyt tänä viikonloppuna käymään isäni luona, mutta ehkä tässä piakkoin sitten. Isä on mulle erittäin tärkeä, toivottavasti te ootte saanu viettää isänpäivän teidän isienne kanssa. 
Tämän päiväinen postaus kuitenkin liittyy minun puhelimeeni. Olen monissa blogeissa tavannut postauksiin, joissa esitellään puhelimen sisältöä. Päätin itsekin toteuttaa vastaavanlaisen.

Mulla on ollut käytössä nyt reilu vuoden Iphone 5s. Kaikinpuolin olen ollut tyytyväinen kyseiseen kapulaan. Ei ole minkäänlaisia ongelmia ilmennyt, ja akkukin kestää yllättävän pitkään. Iphoneista olen aika monilta kuullut vain huonoja juttuja, mutta itse määrittelisin päinvastoin. Ainakin tässä kännykässä ei mielestäni tähän mennessä ole ilmennyt mitään huonoa. 

Tässä näkyy vähän millaisia sovelluksia puhelimestani löytyy. On facebookkia, facebook messengeriä, katsomoa, spotifya, intagramia, whatsappia, pelejä monenlaisia, snapchattia, sporttrackeriä, kuvanmuokkausohjelmia ja niin edelleen. Kaikista eniten käytössä tulee oltua facebook, messenger, instagram ja tietysti whatsapp. 

Ps. instassa saa mennä seuraa. ;-)

Teiltä monilta varmasti löytyy monia samoja sovelluksia puhelimistanne mitä minultakin. Itsellenä on kaikki ns. suositut tai nykyisin nuorten käytössä olevia sovelluksia. 

2 kommenttia:

  1. Mä ite just vähän aikaa sitten vaihoin mun Iphonen Huaweihin akun heikkouden takia. Mut tykkäsin kyllä Iphonesta ja ehkä vielä joskus tuun siihen palaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai okei :) Joo Iphone on kyllä todella helppokäyttöinen ja muuten mukava puhelin!

      Poista