sunnuntai 13. syyskuuta 2015

SHOPPAILUA

Mä oon nyt entistä enemmän innostunut nettishoppailusta. Ennen mä en harrastanu sitä juuri yhtään. Nyt taas huomaa, että kuinka paljon sitä on alkanu tilailee vaatteita netistä sen sijaan kuin niitä kävisi ihan sovittamassa kaupassa. Niin monella yrityksellä on tuo ilmainen palautusoikeus, jota varmasti moni muukin hyödyntää, että en ole ainut. Harvemmin niitä vaatteita kuitenkaan tulee palutettua, jos varmasti tietää sen oikean koon. Tässä muutamat viimeisimmät ostokseni.

Neule Bubbleroom, 19,90€

Neuletakki Vero Moda, 19,90€

Collegehousut Stadium, 19,90€

Farkut Bubbleroom, 40€

Nyt lähiaikoina on enemmän tullut panostettua rahaa nuihin neuleisiin. Neuleet on se mun tän hetkinen suosikki! Onhan nuo kuitenkin myös lämpimiä tälleen syksyllä ja talvellakin. Mulla meinaa nyt olla vähän flunssaa liikkeellä, paljon on tullut juotua kuumaa teetä ja syötyä kurkkupasittelaja. Nuhaa ja kurkkukipua, nyt meinaa vielä yskä iskeä päälle. Mutta ei auta, huomenna on kuitenkin mentävä kouluun, vaikka mikä olis. 

Ihanaa syksyä kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ihania neuleita, niihin on varmasti ihana verhoutua ilmojen viiletessä ♥ Ja nettishoppailu on kivan helppoa, kun ei tartte raahata pinoa vaatteita sovitukseen vaan voi ihan kotisohvalla klikata ostoskoriin kaikkea ja sovitella kotona jaksaessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :--) Joo rakastan neuleita kyllä ylikaiken! Itseasiassa nyt huomasin vaatekaapista, että tästä puuttuukin vielä pari uutta neuletta, mutta ehkä esittelen ne sitten jossakin muussa postauksessa. :D Ja oon ihan samaamieltä sun kanssa, varsinki ku joutuu ottamaan jokaisesta vaatteesta ainakin kaksi kokoa, koska mulla se ainakin vaihtelee vaatteesta riippuen, että minkä koon tarvitsen. :-)

      Poista
  2. Täälläkin löytyy eräs, joka panostaa neuleisiin! Noi sunkin ostamat neuleet on niin ihania :)
    http://jenicaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tuo neule takki on kyllä tosi ihana! <3 ite oon kans alkanu osteleen neuletakkeja ja -paitoja.

    VastaaPoista
  4. tuo bubbleroomin neule on niiiiiin kiva!!! :)

    VastaaPoista