perjantai 12. kesäkuuta 2015

HAASTETTA PUKKAA

Moi taas pitkästä aikaa kaikille! Mulla on ollu niin kiireinen tää viikko, että en ole ehtinyt postailemaan. Kaikki päivät on menny töissä. Pääasiassa aina iltavuorosta aamuun siirtymistä (jota inhoan ylikaiken). Kun siinä ei ehdi edes nukkua paljoakaan ja sitten pitää taas olla töissä. No mutta, nyt mulla on kuitenkin viikonloppu vapaa ja ensi viikolla on neljä työpäivää ja sitten pääsee juhannusta viettämään! Ja juhannukselta mulla alkaa parin viikon loma ja lähdemme miehen kanssa silloin käymään etelä-suomessa reilu viikon ajan. Jee, vihdoin odottamani risteily lähestyy koko ajan. No se siitä, tämän päivän postaus kuitenkin liittyy haasteeseen. 

Vellun silmin -blogissa haastettiin minut tekemään haaste, jossa tarkoituksena on vastata haastajan antamiin kysymyksiin ja keksiä sitten itse 11 alle sadan lukijan blogeille. Mä oon tämmösen haasteen jo joskus tehnyt, mutta koska tässä on erit kysymykset, niin päätin tämän sitten toteuttaa.

1. Mikä on paras muisto lapsuudestasi?
Tätä oli vaikea miettiä, koska lapsuudestani on niin paljon hyviä muistoja. Ainakin se, kun tutustuin ihanaan ystävääni ja asuttiin samassa pihassa joten nähtiin melkeimpä joka päivä. Leikittiin aina pihalla hiekkalaatikolla ja sitten kun kasvettiin niin mukaan tuli keinupallo. Tien toisella puolen myös asui kaksi ihanaa tyttöä, joiden kanssa meillä oli tapana pelailla keinupalloa. Lapsuudesta on myös paljon ihania muistoja äidin ja siskon kanssa, risteilyjä varsinkin. Oon kyllä kaikinpuolin tyytyväinen mun lapsuuteen ja siihen, miten oon saanu sen viettää.

2. Kuka on sinulle tärkein ihminen?
Tähän ei voi sanoa pelkästään yhtä ihmistä, koska minulla on niin monia hyviä ystäviä. Sanoisin että, äiti, isä, sisko, poikaystävä, ystävät, sukulaiset ja tietenkin tuo meidän karvapallo pupu (haha, se ei oo kyllä ihminen, mutta sallittakoon tämän kerran..)

3. Mikä on suurin unelmasi?
Mennä naimisiin minun ihanan miehen kanssa ja perustaa jossain vaiheessa myös omaa perhettä. Tähän voisin myös lisätä, että haluaisin matkustaa joskus jonnekin todella lämpimään maahan. Esimerkiksi Teneriffalle. 

4. Mikä on sinulle tärkeä biisi ja miksi?
Volbeat - Still Counting. Sille ei ole mitään erityistä syytä, että miksi se olisi minulle tärkeä, mutta mulla tulee tästä biisistä mieleen mieheni. Koska sillon alkuaikoina paljon kuunneltiin tätä kappaletta ja ei voi olla hymyilemättä aina kun tämän kappaleen kuulee.

5. Mitkä asiat piristävät sinua, mitkä surettavat?
Piristävät ainakin suklaa, yllätykset, yllätyspuhelut ystäviltä, tuo meidän pikkuinen pupu, se kun ajattelen, että mulla menee elämässä kaikinpuolin hyvin, ja tottakai se kun nyt on kesä! Piristää myös se kun saan olla töissä, koska eihän sitä rahaa ylimäärästä ole. Sitten surettaa ainakin se, jos aamulla huomaan että on ihan järkyttävä ilma, sataa vettä tai tuulee liian kovaa. Myös monesti ikävä surettaa jos mies on lähteny vaikka Kuusamoon käymään.

6. Oletko sosiaalinen ihminen vai viihdytkö paremmin omissa oloissasi?
Olen sosiaalinen ihminen, mutta aina uusien ihmisten näkeminen teettää alussa hieman ongelmia. Sitten kun pääsee kunnolla tutustumaan, niin kyllä sitä juttua riittää vaikka minne saakka. Viihdyn kyllä myös mielelläni porukassa. Olen enemmän sosiaalinen kuin en sosiaalinen.

7. Jos saisit valita itsellesi lemmikin, mikä se olisi? Mikä sen nimi olisi, millainen se olisi?
No, yhden lemmikin olen jo itselleni valinnutkin. Minulla on leijonanharjaskani, kohta vuoden ikäinen Oscar-poika. Mutta jos oletetaan että pitäisi valita toinen, niin ottaisin kyllä ehottomasti koiran (joskus oikeasti otankin, mutta ehkä vasta vuosien päästä, sitten kun on ihan oma talo). Koirarotua en ole ollenkaan vielä miettinyt, mutta en haluaisi mitään kovin suurta koiraa. Mutta en liiankaan pientä, kuten chihuahuaa. Nimeäkään ei voi oikeastaan vielä valita, koska se muodostuu aina koiran ulkonäöstä ja siltä miltä se näyttää.

8. Mainitse kolme asiaa elämässäsi, joista et voisi luopua.
Perhe, ystävät ja mies.

9. Mikä on suosikkivuodenaikasi ja miksi?
Kesä, koska silloin on niin lämmin ja voi ottaa aurinkoa. Ei myöskään tarvitse niin paljoa olla vaatteita päällä. Tykkään kesästä kaikinpuolin, harmi vaan että suomen kesä on loppujenlopuksi niin lyhyt. 

10. Mitä toivot tulevaisuudeltasi?
Toivon, että minulla menisi elämässäni mahdollisimman hyvin ja pysyisin niin terveänä, ettei ainakaan sairastuisi mitenkään vakavasti. Toivon myös opiskelupaikkaa ammattikorkeassa sekä pitkää työuraa jossain mahtavassa työpaikassa.

11. Jos voisit lähteä ulkomaanmatkalle, minne lähtisit ja miksi juuri sinne?
Lähtisin ehdottomasti toisen kerran Ranskaan. Ranska on ihan huippu maa, itse rakastuin Ranskaan totaalisesti viime vuoden elokuussa. Ei sen parempaa maata voikkaan olla olemassa. Kaikinpuolin masemat olivat ihan parhautta! Oli mahtavaa nähdä erilaista kulttuuria ja totutella sen pariin. Sekä tietenkin oppia muutama sana Ranskaa. Ranska on todella kaunis maa. Lähtisin ehdottomasti sinne uudelleen joskus.

Tässä olisi nämä vastaukset näihin ja laitan tähän nyt seuraaville 11 kysymystä.
1. Missä maissa kaikkialla olet matkustanut?
2. Millainen on kaikinpuolin ollut sinun lapsuus?
3. Milloin aloitit bloggaamisen ja mistä sait siihen idean?
4. Oletko enemmän kahvin vai teen ystävä?
5. Mikä on sun lemppari elokuva jonka olet katsonut ja miksi juuri se?
6. Mitä kuuluu sinun harrastuksiin?
7. Jos saisit muuttaa ihan minne vain, minne muuttaisit? Miksi?
8. Millä tavoin rentoudut?
9. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
10. Mikä biisi saa sut aina hymyilemään?
11. Kolme asiaa jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle.

EN haasta ketään henkilökohtaisesti vaan tämän saa tehdä kuka tahtoo! Olkaa hyvä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti