sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

MAKOISA ILTAPALA

Hyvää sunnuntai-iltaa ihmiset! Mun viikonloppu on menny oikein rennoissa merkeissä ja aattelin sen päätteeksi tulla vielä postaamaan teille yhestä ehottomasti mun lempparista iltapalasta, välipalasta, jälkiruuasta tai mitä vain. Kyseessähän on siis banaani, leipäjuusto, hilla seos. Tällä ei virallisesti ole mitään muuta nimeä, ja itseasiassa olen tämänkin reseptin oppinut Jonin vanhempien kautta.

Tämä on kyllä tosi helppoa tehdä, jos joku haluaa kokeilla ja maistella. Ihan muuten on älyttömän hyvää! Ei tarvitse kuin pilkkoa pari banaania ja leipäjuuston puolikas kulhoon ja lisätä sekaan hillaa oman maun mukaan. Ja tsädääm, valmista on. Me ollaan tehty tätä Jonin kanssa aika aktiivisesti siitä lähtien kun alettiin seurustelemaan. Ensimmäisen kerran maistoin tätä Jonin vanhemmilla ja totesin tämän todella hyväksi välipalaksi tai iltapalaksi. 
Nyt viikonloppuna on kans ollu aivan ihanat ilmat. Tänään kävin lenkkeilemässä lauantainkin puolesta, koska lauantaina olin viisi tuntia töissä. Vaikka olisihan silloinkin illalla vielä ehtinyt, nyt kun on niin valosaa vielä aika myöhäänkin. Jotenkin vaan ei yhtään jaksanut kun oli heränny niin aikaisin. Huomenna mulla on edessä sellainen yhdeksän tunnin työpäivä, aika makoisaa. Voin olla poikki jo heti maanantaina ja vielä huomisen jälkeen ois monta työpäivää jaksettava sille viikolle ennen viikonloppua. Ens viikonloppu mulla on onneksi kokonaan vapaa, niin saa kunnolla rentoutua.
Nyt oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Ei vitsit pakko kokeilla tuota joku päivä! :) on niin erikoisen kuulonen, että pakko olla hyvää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa ihmeessä kokeillä, iha älyttömän hyvää :p

   Poista
 2. hauskan kuuloinen välipala! meillä tuota juustoa kutsutaan "vinkujuustoksi", koska se vikisee suussa:D
  chocolateye.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, eipä oo tullu ikinä mieleenikään, että tuollaistakin voisi syödä! Haha! :D Mutta täytyy kyllä nyt kokeilla! :o<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa ihmeessä kokeilla, ihan supersuper hyvää :---)

   Poista
 4. Ompa mielenkiintoinen iltapala mutta hyvä et maistuu! :-D Tekis mieli itekki testata ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varmaa se kuulostaa aika mielenkiintoselta :-D Testaa ihmeessä! Se ohjekin on vissii jonin vanhemmilta lähteny liikkeelle, tai jonin isovanhemmilta siis, ku tuntuu ettei kukaan oo kuullukkaa tälläsestä :-D

   Poista
 5. Onpa todella erikoinen yhdistelmä! Pitää kyllä ehdottomasti kokeilla joskus, nopeita ja hyviä välipalareseptejä ei nimittäin koskaan ole liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mielenkiintoinen yhdistelmä nimenomaan ;-) Kannattaa kokeilla!

   Poista