tiistai 14. huhtikuuta 2015

KUULUMISIA

Täällä kirjoittelee 38asteen kuumeessa oleva, nuhainen, kurkkukipuinen ja väsynyt petipotilas. Eilen maanantaina olin töissä sellaiset yhdeksän tuntia ja ei ilmeisesti tehnyt oikein hyvää. Mulla jo eilen aamuna oli vähän tukkoinen olo ja lappasin laukkuun pastilleja ja eikun töihin. Viime yönä mä en oo saanu nukuttua juurikaan yhtään, kun oon ollu vähän ajan päästä aina hereillä, kun alkaa sattumaan kurkkuun. Tänä aamuna mulla piti sitte soittaa työnantajalle että en pääse tulemaan, ku ei vaan yksinkertaisesti jaksa, ja eihän kuumeessa saakkaan olla töissä. Mulla on sitten kolme päivää tässä ainakin saikkua, mutta jos perjantainakaan en pääse töihin, niin sillon pitää mennä käymään lääkärissä. Nyt mä sitten yritän selvitä ensin tästä päivästä juomalla kuumaa teetä ja syömällä pastilleja. Pitää varmaan apteekista hakea yskänlääkettäkin jos ei yhtään helpota. Mä en ookkaan vielä sairastanu kevätflunssaa tälle vuodelle ja harvakseltaan oikeasti oonkaan kipeänä, mutta sillon kun se iskee, niin se tulee kans kunnolla.
Voitte vaan kuvitella tämän olon, kun ei jaksa yhtään mitään. Ei edes istua. Mä aion nyt levätä kunnolla, että paranen edes viikonlopuksi, vaikka sillon ei olekaan erikoisempia suunnitelmia, niin on tää sairastaminen inhottavaa. Nyt minä taidan mennä keittelemään taas tee vettä, onneksi tuo kuuma juotava helpottaa yllättävän paljon kurkkukipua.

Onko teille yllättänyt jo kevätflunssa?

18 kommenttia:

 1. Mie olen sairastellu koko maaliskuun, mutta nyt on taudit selätetty kunnolla. Toivottavasti ei tartu enään tälle keväälle :) paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh... sairastelu on kyllä inhottavaa, ei jaksa tehä mittään... Kiitos! :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus:) Hyvää illanjatkoa sinne sulle!

  VastaaPoista
 3. Paranemisia sinulle Essi! <3 Näiden kuvien jälkeen tulee kamala jano, voisin vaikka heti keittää teetä! :3 Mistä olet hankkinu tuon tee säiliön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon veera <3 :) hihiii tee on niin hyvää :3 oon ostanu tuon vaan anttilasta sieltä kotitavara osastolta vai mikä lie onkaan :-D

   Poista
 4. Paranemisia sulle :) mäkin oon viettänyt päivän kipeillessä, inhottavaa tää!¨

  http://luna--still--loving.blogspot.be/

  VastaaPoista
 5. Itse olen vielä säästynyt tuolta kevätflunssalta, mutta sen sijaan onnistuin repäisemään nilkan nivelsiteet rikki, huoh. Mikäs tässä kolme viikkoa saikkua, harmittaa kyllä hieman, kun kaikki keväiset päivätkin ovat osuneet juuri näille päiville, kun mun pitää istua kotona. Mutta kyllä se tästä, onneksi ei ole murtunut sentään :D Paranemisia sulle!

  VastaaPoista
 6. Voi sinua raukkaa, paranehan pian! Sairastelu on ihan kamalaa puuhaa, hyh :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä koitan levätä, niin parantuisin. :--) Niimpä... ihan karseeta..

   Poista
 7. Pikaisia paranemisia sulle! Itselleni ei vielä ole iskenyt kevätflunssaa, mutta eiköhän se sieltä tule, kun on ollut tapana aina kaikki mahdolliset kausitaudit sairastaa :-D

  http://thebutterflygardens.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniin.. kiitos paljon! :) toivottavasti säästyt ainakin tältä taudilta!

   Poista
 8. ugh ihan hirveä olla keväällä kipeä! Toivottavasti paranet pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä... :--( toivotaan! ainaki nyt on jo paljon parempaan päin mutta vielä en kuitenkaan ihan terve!

   Poista
 9. Sun blogis vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta kun selailin ja lueskelin näitä postauksia. Kirjotat suhtkoht hyvin, ja muutenkin blogis ulkoasu miellyttää silmään. Hyvää vappua sinnepäin ! :)

  https://fernvision.wordpress.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon. :---) Hyvää vappua sinullekin!

   Poista