sunnuntai 8. helmikuuta 2015

SHOPPING

Heips, tässä on nyt helmikuukin ehtinyt vaihtua kun kerkeän taas postailla. On tullut käytyä viime aikoina shoppailemassa ja ajattelin tässä postauksessa sitten esitellä nämä viimeisimmät ostokset, jotka tällä kertaa on vaatetta ja meikkiä.























T-paita Seppälä
























Vasemman puoleinen paita Gina Tricot, toppi Micks
























Ihanat farkut, Gina Tricot
























Meikkilaukku, kajaalikynä, kaksi kynsilakkaa ja luomivärisetti, kaikki Anttilasta
























Tuommoisia löytöjä on tullu tehtyä. On ollut aika kiireistä nyt, kun oon saanut olla ainakin kolme viikkoa putkeen töissä, ihan huippua! Ainakun näitä töitä ei edes ole tarjolla. Mitähän muuta mä edes oon tehnykkää. Perus normaali elämää vaan. Outoa että nyt on jo helmikuu, tammikuu meni niin hujauksessa. Huomenna on taas maanantai. Seuraavasta viikonlopusta on tulossa kyllä aivan mahtava. Meen ensi perjantaina iskälle Taivalkoskelle ko hänen vaimollaan on 50-vuotis juhlat! Huippuaa, näkee kaikkia ihmisiä! :) Vähän jo miettinyt vaatteita ja pitää saaga hiustenvärjäys aikaki ensi viikolle. Huomenna ois tarkoitus pitää kunnon siivouspäivä, ku tää viikonloppu on Kenny vaan ihan rentoillessa. Mun piti nähdä pikkusiskoakin eilen, mutta ei sitten ehdittykkään, onneksi nähdään vajaan viikon päästä! Eikai tässä muuta ku että ihanaa helmikuuta kaikille!

6 kommenttia:

  1. Jei, nyt siellä näkyy ne kynnet, kiitos! Tosi hyvän sävyinen nude kyllä, on itelläki ollu hakusessa joku vastaava joka ei riitelis ihonsävyn kanssa.

    Uskomatonta tosiaan, että helmikuusta on mennyt jo suurinpiirtein kolmasosa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiva että tykkäät :-) juu mä alan nyt laittelee aina välillä nuita kynsiä tänne muiden postausten joukkoon. :-) ja niiiimpä!

      Poista
  2. Onko toi nuden sävyinen kynsilakka ollut hyvää? olen miettinyt sen ostamista, mutta kun mulle on jo monta kertaa käynyt huono tuuri ja olen ostanut huono laatuisia lakkoja, niin en ole uskaltanut ostaa :D

    http://iidamariasdiary.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on mun mielestä ollu kyllä tosi hyvää! oon tykänny itse sävystäkin tosi paljon :3 kantsii ostaa!

      Poista
    2. noni, pitääpä käydä ostamassa :)

      Poista
    3. ilmanmuuta suosittelen :-)

      Poista