tiistai 6. tammikuuta 2015

NEW SMALL IMPORTANT THINGS

Heissulivei ihanat! Mä ajattelin tulla teille nyt kertomaan muutamasta uudesta jutusta meidän kämpässä ja vähän muitakin aatteita ja kuulumisia. Mun tammikuu on kyllä lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Eilen mun isä ja hänen vaimonsa olivat käymässä täällä Oulussa, niin kävivät samalla meilläkin kylässä. Tuli myös käytyä heidän kanssaan parissa kaupassakin. Mulle on iskenyt kauhee sisustusvimma ja pitää kokoajan olla laittamassa jotain uutta. Tarvis parit uudet verhot, sohvapöydän myös. No, mutta kaikki ajallaan, ja ehkä tää asunto joskus näyttää sellaiselta, miltä haluan. Siitä tulikin mieleen, että voisin joskus tehdä asunnon esittelypostauksen teille. 

Kattolamppu. Tähän mä ihastuin totaalisesti kodin ykkösessä. Olin etsinytkin tämän tapaista lamppua, mutta mistään ei sattunut silmään. Onneksi sitten kuitenkin löysin tällaisen. Siellä oli myös valkoisena tällainen samanlainen, mutta mielestäni musta sopii enemmän meidän sisustuksen väreihin. Hintaa lampulla oli 40€, tarjouksesta. 


Tämmönen tosi kiva seinätarra. Yhtäkkiä vaan huomasin facebookissa jossakin ryhmässä, että joku myy tällaisia. No, heti piti tietenkin ottaa yhteyttä ja ei maksanut kuin 10€. Haluan tämmösiä lisääkin! Ihan mahtava idea nämä seinätarrat. Mukavasti koristaa seinää. On paljon ideoita, haluaisin mm. jotain teksti tarroja. 

Rakastuin näihin kahteen koristetyynyyn, joissa on teksti. Ostettiin ne jyskistä, oli tarjouksessa 5€/kpl. Oon miettinyt jo pitkään tollasia tyynyjä sohvalle, mutta onneksi sitten ruokakauppa reissun jälkeen poikettiin myös jyskissä. Uusia juttuja on aina kiva ostaa!






















Nämä ihanat säilytys laatikot on myös jyskistä. Nämä oli tarjouksesta 7€/kpl. Ostin kaksi kappaletta ainakin näin alkuun. Nämä kun ei myöskään olleet hinnan kirottuja, niin vois käydä vaikka pari lisääkin. Mä oon tammojen sisustus hullu, niin pakko saaha aina kaikkeen uutta. :)

Tähän loppuun on pakko vielä laittaa kuva meidän söpöläisestä. Pikku raukalla ei näy edes
 silmät ku poskikarvat on niin pitkät. Melkonen pörröpallo kyllä tämä herra on. Voitte vaan kuvitella kanssa sitten kuinka paljon tämmösestä irtoaa karvaa, joka paikassa lentelee niitä. Mutta Oscar on mulle älyttömän tärkeä, niin mistään hinnasta en laittais sitä pois. <3

22 kommenttia:

  1. vau toi seinätarra varsinkin miellytää mun silmää! tosi kivan näkönen ja jos tyhjä seinä kaipaa jotain helpompaa, halvempaa ja nopeempaa ehostusta kun tapetointi nii pitääki muistaa et toikin vaihtoehto sille:) ja ittellä on vähän ton tapanen lamppu valkosena ja oon tykänny tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, noin on kyllä tosi kivan näkösiä! Ja vieläpä ku asustelee tälleen vuokra-asunnossa jossa on tosi tylsät seinät muutenki :D tollaset lamput on kyllä tosi kivoja!

      Poista
  2. Ihan tosi monella näyttää olevan tommoisia lamppuja! :o kuten meilläkin :D paitsi valkoisena mut on kyl tosi kauniita! :) Vitsi mäkin oon aina halunu jonkunlaisen seinätarran! mut en oo koskaan löytäny "tarpeeks" hyvää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jotenkin tuntuu, että melkein joka kolmannella ainakin on joku tuon tapainen lamppu. En tiiä miks, mutta mun mielestä se on kyllä nätti. :) mä haluaisin vielä ainakin jotain sellaisia teksti seinätarroja! :>

      Poista
  3. Ihana tuo seinätarra! :) Nuo ovat vaan niin käteviä, saa helposti illmettä kotiin!

    VastaaPoista
  4. Oih että sie osaat sitten kyllä sisustaa ihanasti teän kämppää! <3 pitää kyllä tulla paikan päälle katsomaan täs :-) ja pupulle terkkuja :-3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo emmä ny silleen tiiä. :D tämmösiä perus juttuja vaan.. Tuu ihmees. :) hihii Oscar kiittää terkuista ja lennättää takaa myös sinne <3

      Poista
  5. Tosi kiva toi lamppu! Tekee nyt itselläkin mieli vähän sisustaa huonetta uusiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään siitä. :) joo sisustaminen on kyllä kivaa!

      Poista
  6. Tosi kiva toi seinätarra! Kiva nähdä muitakin jotka ovat myös hullaantuneet sisustamisesta haha :-D

    http://amandajosefiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Onhan se. :) haha joo sisustaminen on kyllä kivaa!

    VastaaPoista
  8. oi miten täydellinen lamppu, mäkin haluan!! :-D ja niin sulonen tuo teijän pupukin, aww :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih joo toi on kyllä tosi kiva! Aww tuo karvapallero on kyllä semmoinen höpsö vauveli :33

      Poista
  9. tosi kivalta näyttää asunto! :) ja voi kun ihana kani♥

    VastaaPoista
  10. Meillä on tuo lamppu makkarissa :) Se on tosi nätti ! Kiva blogi sinulla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin tykkäät tollasesta lampusta :-) ja kiitos paljon <3

      Poista
  11. Ihana lamppu, meillä on samanlainen!

    VastaaPoista
  12. ihan mielettömän kivan näkönen toi seinätarra :)

    ♥: ausku.blogspot.fi

    VastaaPoista