perjantai 9. tammikuuta 2015

ON USKALLETTAVA LÄHTEÄ, SEURATTAVA OMAA TÄHTEÄ

Moii, mulla on ollut oikein rentoja päiviä nytten kotosalla nii ajattelin tulla teille postailemaan mun muutamasta uudesta vaatteesta jotka oon tässä lähipäivinä ostanu. Tullu vähän shoppailtua niin verkossa kuin oikeasti kaupoillakin. Mulle pitäs olla vielä ainakin pari pakettia tulollaan.

 Musta-violetti-pinkki huppari Disturb, 24,95€
Kullan-pronssin väriset farkut Disturb, 49,95€New York huppari Gina Tricot, 19,90€

Rakastuin yli kaiken noihin farkkuihin ja toki nuo molemmat hupparitki on tosi kivoja. Mä tykkään paljon pitää kotona vaan collareita ja jotain rentoa paitaa. Ompa mukavaa ku tänään alkaa kevään tanssitunnit. Oon niin oottanu koko joulunajan tätä päivää. Tanssi on jotain niin parasta! Mä oon muuten miettinyt/harkinnu että pitää ostaa sellaiset isot kaiuttimet tänne asuntoon, niin saks kunnolla kuunnella musiikkia sitten. Sellaiset vähän kotiteatterin tapaiset. Lattia kaiuttimet ois parhaat jotka haluaisin, mutta jonkinlaiset pöytä kaiuttimetkin käy, mutta pitää tässä miettiä ja katella erilaisia vaihtoehtoja. Kaikki ajallaan, vaikka mitä pitää ostaa. Ihanaa ku ulkonakaan ei oo nyt enään ihan hirveen kylmä. Lunta tänne on kyllä tullut nytten aika reippaasti lähipäivien aikana. Mut se on vaan kiva, koska mä tykkään että talvella on kunnolla lunta. Nyt on tullut aika paljon vaan kotona treenailtua salilla käymisen sijaan. Jotenkin vaan itsessään se salille lähteminen teettää ongelmia, vaikka sinne kun pääsee niin on mahtavuutta! Tuntuu että ei vaan jaksa liikkua sinne, vaikka matkaa ei oo sitten paljon mitään. :D Mutta ihan melkein yhtä hyvin voi kotonakin treenata joitakin liikkeitä. Pitää kattoo jos sitä viikonloppuna jaksais sinne rullautua. Nyt kuitenkin vois mennä vähän siivoamaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Wou mitkä housut ja vaatteet muutenkin, vaikka olisit voinut laittaa vaikka ihan koko kuviakin ;-) Ja kyllä, tanssi on parasta! <3 Ihanaa viikonloppua sullekkin! :-3

  VastaaPoista
 2. Ihana toi nyc huppari ja tosi kivan oloinen blogi! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia! Etenkin tuo ylemmän kuvan huppari on tosi hieno :)

  VastaaPoista
 4. Makeet nuo farkut - kivan erilaiset, mutta ei kuitenkaan liian räikeät! Hyviä löytöjä oot tehnyt!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oon aina ettiny tuon tapaisia farkkuja ja sitten nettiä selaillessa sattui silmään :D

   Poista
 5. toi nyc huppari on just siisti :> Tykkään kans sun tyylistä kirjottaa, tekstii on kiva lukea.

  VastaaPoista