sunnuntai 11. tammikuuta 2015

MAUKAS MANSIKKAKIISSELI

Moikka, mä innostuin tänään tekemään mansikkakiisseliä ajankuluksi ja tuli muuten todella hyvää! Kiisselit on tosi hyviä ja helppoja tehdä, laitan tähän teille nyt ohjeen jolla mä ruukaan kiisselit tehä, varmaan lähes jokainen ohje taitaa samantyyppinen ollakin.

Tarvitset:
5dl mansikoita
8dl vettä
4rkl perunajauhoja
1,5dl sokeria

Ja 1dl vettä
























Mittaa kattilaan 8dl vettä, mansikat ja 1,5dl sokeria. Laita levylle ja kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila levyltä sivuun. Sekoita perunajauhot kylmään veteen (1dl). Kaada seos kattilaan ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Laita kattila takaisin levylle ja anna pulpahtaa, älä keitä. Laita kiisseli tarjolle ja ripottele pinnalle hiukan sokeria.

Kiisseleitähän on mahdollista tehdä myös muihin marjoihin. Ehdottomasti mun suosikki on kuitenkin mansikkakiisselit! Näistä saa oikein hyvän ja nopean jälkiruoan tai iltapalan. 
Tykkäättekö te tehdä kiisseleitä? Mikä on teidän lempparinne?

6 kommenttia:

  1. Mansikkakiisseli on ihanaa, teen melkein joka viikko :) :)

    VastaaPoista
  2. Oi, näyttääpä hyvältä! Tulee ihan kesä mieleen =) Mä en oo itse ikinä tehnyt kiisseliä, mutta erityisesti mustikka ja mansikkakiisselit on kyllä mun omia suosikkeja!

    VastaaPoista
  3. Moi! Tää nyt ei liity ite postauksen aiheeseen mitenkään, mutta ihan vaan ehotuksena: ainaki mulla kiinnostais hirveesti sun kynnet/kynsienhoitorutiinit/kynsilakat! Ei välttämättä tarttis olla ees itsenäisenä postauksena vaan joskus vaikka yksittäisii kuviiki :)
    Mahtava ja samaistuttava blogi, jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä ihanasta ideasta! Laitetaanpa mielen päälle. :) ja tervetuloa seurailemaan!

      Poista