lauantai 17. toukokuuta 2014

OULUN OSUUSPANKKI 100V

Me oltiin eilen poikaystävän kanssa kattomassa oulun osuuspankin 100vuotis juhlaa. Se oli aivan huippu! Ekana joku kävi puhumassa sen osuuspankin synnystä ja jostain, mutta sen jälkeen esiintyi ensin joku latvialainen soolojuttu, mutta se oli kans aivan mahtava! Soitti muun muassa Take on me ja muitakin hyviä kappaleita. Tämän jälkeen oli Diandra ja sitten pääesiintyjänä The Rasmus. Molemmat oli mahtavia enkä oo kumpaakaan nähny livenä koskaan, huippu meininki oli ja mukavasti porukkaa. Liput oli VAIN 5euroa.

Parasta oli se, kun juontajana oli Axl Smith. Hassua vaan ku oli tottunu siihen, että se juontaa jotain Voice of finland -ohjelmaa, nii nyt se juonsi sitten tuolla. Hauska tyyppi. Vitsiä kokoajan vaan veteli menemään. Koko ilta oli aivan mahtava. Mitä nyt paria sähkökatkosta huomioon ottaen, jotka tuli The Rasmuksen keikan aikana.. Eka kappale kun oli kerenny puoleen väliin, niin ei kuulunu enään mitään. Ja sitten kun saatiin toimimaan, niin eiköhän tapahdu ihan samanlailla. Noh, onneksi nää The Rasmus yhtyeen tyypit alko laulamaan virsiä sitten siinä ajankuluksi ennen ku saatiin taas korjattua. Sieltä muun muassa kuulu Suvivirsi (Y). Yleisö hyvin oli vaan mukana ja hurrasi. :D

Pahoittelut konsertin huonoista kuvan laaduista, koska oli niin pimeetä ja muutenkaan ei saanut tarkkoja kuvia. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihan älyttömän kauniit kasvot! ja sun silmät varsinkin! :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista