sunnuntai 11. toukokuuta 2014

A NEW BEGINNIN

Moikka, mulla on bloggausta takana kohta puoli vuotta, mutta halusin perustaa uuden blogin, koska edellisessä blogissani on paljon sellaisia postauksia, joita en enään haluais olevan siellä ja se ois ihan tyhmää, jos menisin niitä poistamaan, niin päätin, että teen tästä uudesta blogistani sellaisen minkä oikeasti haluan. Tietynlaisia postauksia ja mielummin postailen harvemmin, kuin useasti pikapostauksia, joita löytyy edellisestä blogistani aika paljon. Rakastan blogiin kirjoittelua ja se kuuluun todella elämääni, joten sitä en halua lopettaa! Koitan kokoajan parantaa postauksiani ja mulle saa antaa erilaisia vinkkejä. Mitä haluan parantaa tässä blogissani, niin selkeä ja yksinkertainen ulkoasu, isommat ja laadukkaat kuvat. Tunnen niin, että se edellinen blogini oli vaan niin sanotusti harjoittelua bloggaamiselle, nyt olen sen paremmin oivaltanut ja haluan tehdä paremman blogin. Kun lueskelen paljon erilaisia blogeja, joista voi saada vinkkejä oman blogin perustamiseen, se toimii!

Toinen asia, joka minua niin sanotusti vaivasi edellisessä blogissani, on se, että rehellisesti sanottuna lukijoita oli kertynyt "lukija lukijasta" -tekniikalla. Joka minun mielestä on aivan turhaa. Itsekin liityin sitä kautta moniin blogeihin ja loppujenlopuksi niitä blogeja ei tullut juurikaan luettua.. Tuskin minunkaan blogiani monet ovat sitä kautta oikeastaan lukeneet. Mielummin 10 oikeaa ja rehellistä lukijaa, kuin 110 harhalukijaa. Haluan tähän blogiini ainoastaan sellaisia lukijoita, jotka oikeasti ovat kiinnostuneita blogistani ja myös lukevat sitä ja näyttävät sen jotenkin, esim kommentoimalla. Itse kans liityn ainoastaan sellaisiin blogeihin, jotka minua kiinnostavat ja joita ihan oikeasti aijon lukea. Monet anonyymit on kans tullu suoraan sanomaan postauksistani ja siitä, miksi vaihdan kokoajan ulkoasua blogissani, mutta sehän on minun oma asiani, mutta koitan parantaa tapani siihenkin asiaan. Rakentavaa palautetta saa antaa ja pitääkin, muuten sitä ei osaa kehittyä ollenkaan.

Jos kuitenkin nyt tähän loppuun muutamalla lauseella hieman faktatietoa minusta itsestäni.

Mun nimi on Essi, olen 20-vuotias nuori nainen Oulusta. Työskentelen tällähetkellä Oulun keskustan postissa (niin sanottu pääposti). Asun yhdessä maailman ihanimman miehen (09/1991) kanssa. Hain tämän kevään yhteishaussa opiskelemaan tänne Oulun amk:hon sosiaali- ja terveysalaa, sosionomiksi. Jännittää milloin tulee pääsykoe kutsu pääsykokeisiin. Luonteeltani olen sosiaalinen, energinen, urheilullinen, positiivinen, matkustelun himoinen, rento shoppailija, aina oma itseni, aurinkoinen, huumorintajuinen, nauravainen ja iloinen. Olen muutenkin sellaisen persoona, että haluan paljon nähdä uutta, on mukava matkustella uusiin kaupunkeihin ja maihin ja kokea paljon erilaista. Nyt odotan todella paljon kesää, että pääsee reissaamaan paljon ja rannalle makoilemaan. Sekä mikä parasta, no se, että pääsee ottamaan kivoja kuvia ihan vaan tuolla ulkona. Kuvaan Canonin eos 1100 järkkärillä, omistan myös tavallisen digikameran, jolla kieltämättä kuvasin myös edelliseen blogiini, nyt oon tehny päätöksen, että sillä en kuvaa tänne, ainoastaan järkkärillä.

Ehkä tässä oli tämän blogin ensimmäinen postaus ja koitan postailla lisää mahdollisimman pian.16 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kivalta blogilta, sait musta lukijan :-)
  <3: http://nellaamariaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Ja tervetuloa seurailee. Meen kurkkii sun blogia. :)

   Poista
 2. Lupaavalt näyttää blogin alku, tsemppiä ja kaikkee parast bloggailuun. :)

  http://gamblecalledlife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kaunis olet ! :) Ja olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta lukija - lukija jutusta, muutenkin lupaavalta näyttää tämä uusi alku :) !

  VastaaPoista
 4. Kirjotat tosi kivasti ja mielenkiintosesti! Ja oot nätti c: + toi banneri on hirmukiva :3

  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oon ihan samaa mieltä tuosta lukija lukijasta jutusta, nyt sunkin on hyvä alottaa ns puhtaalta pöydältä! :-) Tsemppii tän blogin kanssa ja tää kyllä vaikuttaa kivalta alulta, toi banneri on hirmu hieno!

  http://mari-janita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Selailin sun blogia ja tää on kyl tosi kiva!! Plussaa isoista ja valoisista kuvista :----)

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Hei olitko tänään töissä? :) Näin sut ihan varmasti siellä :D

  VastaaPoista