keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

LEMPPARI LAUKUT

Pahoittelut siitä, että en ole ehtinyt nyt pariin viikkoon postailemaan. On vaan ollut kaikenlaisia koulutehtäviä ja sitten olen yrittänyt lukea tentteihin. Jotenkin vaan aika menee niin nopeaa, että ei pysy itsekään perässä. Perjantaina mulla on seuraava tentti, niin tänään pitäisi siihen sitten yrittää vähän lukea. Huomenna kun ois tiedossa illalla tuutoreiden illanvietto, niin silloinkaan ei ehdi oikeen lukea. No jospa tästä kaikki järjestyy. 
Nyt tulin kuitenkin postailemaan mun lemppari laukuista, joita mulla on. 

Tämä suuri kassi on uusin hankintani. Tykkään tästä todella paljon. En vaan vielä ole päässyt tätä käyttämään. Ostin tämän edullisesti jostain facebookin kirppikseltä. Muuten ihan hyvässä kunnossa, mutta hieman kantokahvoista huomaa käytönjälkiä, mutta minua itseä se ei haittaa. 

Tämän ihanan kukka laukun olen ostanut kesällä 2014 ranskasta. Tämä oli sillon alussa mulla aika paljon käytössä, mutta nyt taas olen unohtanut tämän olemassaolon, joten täytyykin ottaa kaapista esille, että muistaisi tätäkin käyttää. Tällä taisi sillon ranskassa olla hintaa noin 20 euroa. Heti kun siellä näin tämän laukun, niin oli ihan pakko ostaa! Niin mun tyylinen.

Pitäähän aina olla vähän pienempikin laukku olemassa, jos ei tarvitse kuljettaa paljoa tavaraa mukana. Tämä laukku on mulla eniten ollu aina käytössä kun menen esimerkiksi keskustaan ja mukaan tarvitsee mahtua vain lompakko, puhelin ja avaimet. Uskon että tämä tulee muutenkin olemaan eniten käytössä.

Sitten ihan H&M:n peruslaukku. Tätä itseasiassa olen käyttänyt koululaukkuna ahkerasti, ihmettelen että on vielä kuitenkin ehjä. Tykkään itse enemmän ihan vaan peruslaukuista ilman mitään hienoja yksityiskohtia. Tämä on kuitenkin sen verran tilava, että mahtuu kansio ja kirjojakin tänne. Itseasiassa tämä taitaa olla jotain tekonahkaa, niin ehkä sen takia on pysynytkin ehjänä, ainakin toistaiseksi.

Millaisia laukkuja te tykkäätte käyttää? :)

10 kommenttia:

 1. Ihania laukkuja, ihastuin varsinkin tohon viimeiseen laukkuun! Itse olen aika huono käyttämään laukkuja, joten yleensä käytän yhtä tekonahkaista mustaa reppua. Ulos lähtiessäni kuitenkin panostan sitten enemmän myös laukkuun :)

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
 2. Kivoja laukkuja sulla :) Itse ihastuin tuohon kolmanteen ♥ Osa H&M:n laukuista on kyllä älyttömän hyvin kestäviä, sillä itselläkin muutama toiminut koulussa laukkuina ja tavaraa ei ole ihan pientä määrää ollut! :D Mä muutenkin koen sen, että myös edukkaasti on mahdollista löytää hyviä tuotteita, jos vain kiinnittää huomiota niiden materiaaleihin ja malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo itsekin tästä lähtien kyllä kiinnitän huomiota hyvin tuohon materiaaliin, koska ihan h&m:stäkin voi löytää niin kestäviä laukkuja, tuokin viimeinen laukku ollut viime syksystä mulla koulussa käytössä, oon kuitenkin itse niin perus mustien laukkujen ystävä enemmän. :D

   Poista
 3. Toi kukkalaukku on aivan ihana <3 :) Voisin vaikka heti ottaa sen itelleni! :D Tykkään itse perus mustista laukuista, sopii kaiken kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. ♥ Tykkään siitäkin! Perus mustat laukut on kyllä kivoja, niin ei tartte miettiä sen mukaan minkä vaatteiden kanssa ne sopii. :)

   Poista
 4. Toi toka-alin laukku on kyl ihan sairaan upee!

  VastaaPoista
 5. Tuo kukkalaukku on ihana! ♥ Kolmaskin on tosi nätti :)

  VastaaPoista