perjantai 25. maaliskuuta 2016

PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen. Palmusunnuntai, malkamaanantai, tikkutiistai, kellokeskiviikko, kiirastorstai, pitkäperjantai, lankalauantai, sukkasunnuntai, pääsiäinen, ensimmäinen ja toinen pääsiäispäivä. Tänä vuonna ei nyt pääsiäisenä näytä olevan kovin miellyttävä ilma. Eilen tuli tänne uudestaan talvi, lunta pyrytti kokopäivän niinkuin ois keskitalvi menossa. Nyt täällä sitten on ainakin kymmenen senttiä tuota jossei enemmänkin. Tänään kun kävin lenkillä, niin oli plus asteita pari astetta ja tuntui lämpimältä. Ehkä nuo pian sulaa pois, kun nyt viikonlopuksi on luvattu kuitenkin jopa +6 astetta lämmintä.

Mämmi. Voi että mä niin rakastan mämmiä. Enhän mä siitä penskana missään nimessä tykännyt yhtään, mutta kappas kun ikää tuli enemmän, niin en varmaan söisikään nykään enään mitään muuta ku mämmiä. Me ollaan jo yks tollainen 700g paketti vedetty menemään ja huomenna varmaan ostetaan uus tollainen. Kunnon mämmihullut täällä. Me mun poikaystävän kanssa molemmat tykätään mämmistä älyttömästi. Mämmi on sellainen asia kyllä, että siitä joko tykkää tai sitten ei. Vaniljakastikkeen kanssa se vaan on niin ihanaa! Mä tein itteni kanssa lupauksen, että en osta yhtään suklaamunaa tänä pääsiäisenä, mutta katotaan miten käy huomenna kun kauppaan mennään..

Muuten aika rento pääsiäinen. Paistais vaan se aurinko, niin olisi paljon mukavempaa ulkoillakin. Nyt pääsiäisen aikaan mulla kuitenkin on ruottin sanojen lukemista ja muita koulutehtäviä vähän tehtävänä. Ensi viikolla mulla sitten torstaina alkais tuutorikoulutus. Torstaina on siis ensimmäinen koulutuspäivä ja siitä viikon päästä keskiviikkona toinen. Viikon päästä on jo huhtikuukin.

Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!

Miten teidän pääsiäisenaika?
Onko siellä mämmihulluja?

4 kommenttia:

 1. Oi nams mämmiä ♥ Itse just tyhjensin kipollisen :D

  VastaaPoista
 2. Joo sattu kyllä vähän surkeat pääsiäiskelit tännekkin.. On se kun on töissä jne. niin aurinko paistaa ja sitten kun olis nyt vapaata niin ei :-/ Mutta mikäs tässä synttäreitä vietellessä mennyt. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt tänään on kuitenkin ollu ees tuota auringonpaistetta jonkinverran nii passasi aamupäivästä lenkkeillä :)

   Poista