torstai 21. tammikuuta 2016

YSTÄVÄKIRJA -HAASTE

Olen huomannut monissa blogeissa vilahtelevan postauksia blogiystäväkirja. On ollut huippua lueskella eri blogeista vastauksia kysymyksiin, joten päätin sitten itsekin toteuttaa vastaavanlaisen! Kopsasin kysymyksiä muutamasta eri blogista, koska jokaisessa on pyörinyt ereillä kysymyksillä nämä postaukset. 





Pituutesi ilman korkkareita? 

Taitaa olla vaivaset noin 162 cm. Ei sen puoleen, todella harvoin korkkareita käytänkään, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen tähän pituuteeni. Joskus jopa huomaan haittoja kun meilläkin ylimmät keittiön kaapit on niin korkealla, että ei tahdo niistä edes yltää ottamaan mitään..

Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?

Mulla ei nykyään taida olla mitään lempinimeä. Joskus yläasteella kaverini kutsui minua nimellä Esmi ja nykyään mieheni saattaa sanoa Ezzi. Sitten joskus nuorempana minua on kutsuttu nimillä Epsi, Pepsi, Epsipepsi, Espi. Mutta yleensä olen ollut vaan Essi. Ja en tiiä, mistä nuo nimet on peräisin.


Minkä ruuan valitset lauantai illalle, jos ei tarvi miettiä kaloreita?

Pitsan ehdottomasti. En niinkään välitä pitseeroiden pitsoista nykyään enään (harvakseltaan kyllä menee), mutta tykkään tehdä pitsaa itse. Tulee niin paljon parempi ja maukkaampi. :p Eikä edes ole työlästä tehdä! 


Top 4 asiaa joita arvostat ystävyydessä?

Rehellisyys, luotettavuus, kyky hyväksyä toinen sellaisena kuin on ja pitää yhteyttä suhteellisen usein. Viimeisellä tarkoitan myös sitä, että viitsii vastata viesteihin edes saman päivän aikana, koska komemusta on sellaisestakin, että viesteihin ei vastata ja sitten alkaa jo itseä huolettamaan, että onko kaikki hyvin..


Telkkarista: Moderni Perhe, Kimmo, Salkkarit vai Hottikset?

Kyllä salkkarit voittaa. Niitä kun on tullu katsottua aikalailla sieltä saakka, kun ne alkoi pyörimään telkkarissa (1999), vaikka silloin tuskin ei niistä ymmärtänyt kyllä mitään, katseli vain. Mutta enemmän sitten olen alkanut katsomaan varmaan ekaluokkalaisena, v. 2001. En voisi sanoa, että olen koukussa tuohon sarjaan, mutta on se vaan pakko nähä joka ilta, vai voisinko sittenkin sanoa. ;)

Rakkaimmat harrastuksesi? Ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta?

Tanssi on ehdottomasti se kaikista rakkain! En varmaan pystyis ollenkaan miettimään edes, että joskus sellaisen lopettaisin.. On tullu penskana harrastettua niin paljon tanssia ja nyt aikuisiälläkin se vielä kiinnostaa. Olen tanssinut disco & show tanssia monen monta vuotta ja nyt tänä keväänä olen vaihtanut hiphop ryhmään. Vähänkö on ollut kivaa se! Minun mielestä on niin mukavaa, kun aikuisillekin järjestetään tollaisia ryhmiä kuin hiphop 20+. Itseasiassa olen miettinyt aloittaa joskus joogan, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Ja vähän on rahatilanteestakin kyllä kiinni, kun tuo tanssikin on aika kallista hommaa.

Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?

Että pääsisin lomalle jonnekin lämpimään! Se nyt ainakin olisi päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä. Tietty muitakin haaveita on, mutta ne tuskin ihan lähitulevaisuudessa kuitenkaan olisi mahdollistakaan toteuttaa..









Hattaraa vai pehmistä?

Ehottomasti pehmistä. Olen aina ollut niin perso kaikelle jäätelölle. Söisin sitä varmaan vaikka yli talven, jos en olisi tälläkään hetkellä herkkulakossa. Mutta mutta, mulla on vähä tämmönen tää herkkulakko, että kun laskiainen lähestyy, niin oon ajatellu tehä miehelle kunnon laskiaispullia, niin kyllä minä nyt yhden edes sallin itse syödä. :p Karkkilakko jatkukoon vaikka koko vuoden..

Ripsiväri, kestoripset vai naturell?

Ripsiväri/naturell. Riippuu niin paljon tilanteesta. En koskaan meikkaa silloin kun oon vaikka koko päivän kotosalla ja tietysti voin mennä kauppaankin ilman meikkiä. Joskus on vaan kiva olla meikittömänä pari päivää. Viikonloput mulla yleensä naturelleja.

Mottosi

Tää on aika hankala, koska mun motot vaihtelee tosi paljon vähän fiiliksien mukaan, mutta ensimmäisenä mieleen tuli tämä: se vaikenee joka pelkää vastausta, ei kestä totuutta jää vaille vapautta.


Takana on kauhea päivä, miten rentoudut?

Kuuntelemalla jotain ihanaa musiikkia sekä syömällä jotain hyvää. Joskus vaan makoilen sohvalla koko päivän katsellen telkkaria tai jotain leffaa. 

5. Mitä et missään nimessä voi sietää?

Hyhyhy-hyttysiä. Hyi. Kesä on ihanaa aikaa, mutta en tykkää kun hyttyset purevat mun ihon näppylöille ja sitten kutittaa. :< Sitten en myöskään ystäväpiirissä tai ystävän kovaa valehtelua tai selän takana puhumista.. Onneksi näin ei kuitenkaan ole päässyt käymään.

Jos saisit rajattoman budjetin, mitä kaikkea sillä tekisit?

Aivan varmasti matkustelisin ympäri maailmaa. Mahollisimman monessa eri paikassa kun haluttais päästä käymään. Tietysti sitten varmasti sisustaisin kämpän sellaiseksi kuin haluan, mahollisimman kalliit kaikki huonekalut. :D Uskon, että matkusteluun käyttäisin rajattomasti rahaa.. Haha.

Tämmöiset kysymykset sain koottua blogeista. Päätinkin julkaista tämän nyt, kun tämä kyseinen postaus on lojunut mulla luonnoksissa ties kuinka kauan. Muutenkin nyt on taas postailu jäänyt vähän vähemmälle, kiitos koulun.. Tänäänkin mulla itseasiassa pitäs olla koulussa, mutta ei yhtään huvittanut lähteä tuonne -30 asteen pakkaseen, joten päätin pitää omaehtoisen vapaapäivän ja tehä koulujuttuja mahollisimman paljon pois alta. Huomiseksi kuitenkin pitäis lauhtua jo -8 asteeseen, onkohan tuo mahollista. :o 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! 

12 kommenttia:

  1. Ihania vastauksia sulla näissä ♥ Itse haluaisin kanssa matkustella varsinkin lämpimään täältä pakkasesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Joo ei täällä pakkasen keskellä oikeen kiinnostais olla.. Sellanen sopiva pakkanen ois ihan jees, mutta näin -30 on mullekkin jo aivan liikaa.. Pääsiskin vaan johonkin lämpimään täältä. :p

      Poista
  2. Olipas kiva postaus ja kivoja kysymyksiä! Vois itsekin toteuttaa tällaisen :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Oioi kuinka ihana postaus :3

    VastaaPoista
  4. Voihan hitsiläinen tässäkin oli niiiin kivoja kysymyksiä mihin ois tositosi hauska vastailla:D Mulla oli muuten joskus tosi hyvä motto mutta en enää muista sitä:'D Ihanasti oot kaikkiin vastaillu!:3

    VastaaPoista
  5. Oi kuinka kiva postaus! Tällaisissa on niin kiva lueskella muiden vastauksia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia. :-) <3 Mäkin tykkään lueskella vastaavanlaisia postauksia!

      Poista
  6. Mie niin teen seuraavaksi tän ystäväkirja- postauksen! :-D Hauska toi lempinimi kohta :-D Muistan kun kirjeenvaihto aikoihinkin taisi olla tuo Esmi vai oliko joku muukin jopa. xd Ezzi, hah! :-)
    Matkustamisesta tulikin mieleen että Juho on lähdössä Espanjaan työharjotteluun helmikuusta maaliskuuhun ja porukat on miettineet että mentäisiinkö mekin käymään sielläpäin vaikka joskus hiihtoloman aikoihin..:O ! Mutta saas nähdä. Olisi kyllä siistiä! ;-) Lämpimään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä. :) Joo ja siis itseasiassa mun pitää lisätä tuohon lempinimi kohtaan vielä muutama nimi, koska en kaikkia muistanu laittaa tuohon. :D Uuuu Espanjaan, hitsit ois kyllä niin ihanaa itelläki päästä käymään espanjassa joskus :)

      Poista