torstai 7. tammikuuta 2016

SUOSIKKIMEIKIT

Mulla vaihtuu mieltymykset nykyään todella nopeasti, kyllästyn tiettyihin juttuihin äkkiä ja joihinkin sitten en ollenkaan. Meikkaaminen ja meikit on yksi asia, jota tykkään vaihdella lähes päivittäin. Nyt kuitenkin olen löytänyt lemppari meikkini, joita en vaihtaisi millään pois. Tulee tietynlaiset rutiinit, ja tykkään meikata samoilla meikeillä päivittäin. Sitten kun löytää myös hyvänmerkkisiä meikkejä, niin ei niitä tule mielikään vaihtaa pois vaan tottuu käyttämään aina samaa. Joskus itselläkin on sellainen vaihe menossa, että haluan testata jotain uutta, harvoin. Tässä postauksessa siis olisi mun tämän hetken suosikkimeikit. 

Näitä ei varmaan virallisesti voi luokitella meikeiksi, mutta kosmetiikkatuotteiksi. Ja mitä näillä sitten teen: laitan yleensä ensimmäisenä tuota vasemmanpuoleista L300 kasvovoidetta kasvoille, puhtaille kasvoille siis. Annan sen hetken imeytyä. Sen jälkeen laitan studio secretin "päivävoidetta" luomille ja siihen ympärille. En tiedä, mistä moisen tavan olen oppinut. Enkä todellakaan tiedä vaikuttaako se mihinkään. :D 

Luotto meikkivoiteeksi on muodostunut natural coden mattavoide sekä puuteriksi stay matte. Näitä itseasiassa olen käyttänyt jo vuosia. En vaan ole halunnut vaihtaa, koska olen tykännyt näistä ja juuri minun iholle sopivia. Hintakaan näissä ei ole päätä huimaava. Varsinkin nuo stay matten puuterit on monesti tosi hyvässä tarjouksessa! Ensin laitan tietysti meikkivoiteen ja siihen päälle sitten kasvoille puuterin. Ennen käytin pelkästään kasvoilla meikkivoidetta, enkä laittanut puuteria päälle ja ihmettelin että miksi kasvot jäivät kiiltämään, mutta huomasin, että puuterilla sitä kiiltoisuuttakin pystyy vähän säätelemään.

Nyt olen löytänyt itselle sopivat välineet silmänrajauksienkin tekoon. Teen rajaukset normaalisti ensin kajaalikynällä piirtämällä. Sen jälkeen vahvistan päälle vielä tuommoisella rimmelin scandaleyes kynällä. Itse olen todella huono tekemään rajauksia nestenäisellä eyelinerilla, joten mielestäni tuommoinen kynämäinen on siihen hommaan parempi! Tulee kyllä siistiä jälkeä, koska tuo terä on niin ohut.

Maybelline smoky eyes. Aina en tosin käytä luomiväriä. Mutta silloin kun käytän, niin tykkään laittaa vaaleata sekä vähäsen tummempaa sävyä. Yleensä laitan tuota kaikista vaaleinta liikkuvalle luomelle ja ssänurkkaan ja sitten käytän joko kakkosta tai kolmosta luomivakoon sekä ulkonurkkaan. En oikein pidä värikkäistä sävyistä, olen hyvin neutraali ihminen. :D

Lopuksi taivutan ripset sekä laitan mustaa ripsiväriä. Ripsivärin kanssa mulla on vähä sama juttu kuin meikkivoiteen, että on ollut käytössä useita vuosia. Tämä lumenen wild curl -ripsiväri saa kyllä ripset näyttämään pitkiltä (tosin ne on mulla luonnostaankin jo pitkät) ja varmasti ei tarvitse montaa kerrosta laittaa. Ja nimensä mukaisesti tuon ripsarin pitäis tuoda myös sitä kurvia ripsiin. Sitä en ole kyllä kokeillut, koskaan ruukaan taivuttaa taivuttimella ennen ripsarin laittoa.

Tämmöisiä meikkejä löytyy nykyään minun meikkipussista! Näistä kaikista on vaan muodostunut luottotuotteita, joten miksi mennä hyvää vaihtamaan. 

Sitten muita kuulumisia... Tänään piti mennä taas koulunpenkille joululoman jälkeen. Ei ollu yhtään kivaa. :D Jospa se tästä taas lähtis rullaamaan pikkuhiljaa! Ei passaa nyt luovuttaa, vaan opiskella kunnolla, kun ei sinne kesälomaankaan niin hirveän pitkä aika enään ole. Tottu vaan lomalla valvomaan pitempään ja nukkumaan pitempään, niin hankala saaha taas unirytmistä kiinni. Täällä on ollu nyt muutaman päivän ajan jo hirveet pakkaset, ei todellakaan ollu mukavaa kävellä kouluun aamulla -30 asteen pakkasessa. Onneksi se pitäs pian jo vähän hellittää.

Sattuuko teillä olemaan käytössä näistä meikeistä mitään? :)

12 kommenttia:

  1. Olen myös ajatellut tehdä lemppari kosmetiikkatuotteista ja meikeistä postausta joku päivä :) Ja tuo sama meikkivoide-puuteri yhdistelmä on mullakin ollut käytössä varmaan siitä lähtien kun olen alkanut meikkaamaan :D Mutta mitäs sitä hyvää pois vaihtamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla! Tee ihmeessä niin pääsen lueskelemaan sinunkin postausta aiheesta. :) Ja kiva kuulla, että käytät myös tuota puuteria ja meikkivoidetta!

      Poista
  2. Tääpäs oli mukavaa luettavaa! Voisin itsekin kuvitella tekeväni jonkunlaisen vakkarimeikkipostauksen, koskaan vaan ei oo tullut aikaiseksi:')

    VastaaPoista
  3. Tää oli kiva postaus! :) Mullaki ollut jo kauan luonnoksissa samantyylinen, mutten oo vaan saanut loppuun saakka koskaan :D Ois muuten kiva nähdä tarkempia kuvia siitä lopputuloksesta näiden kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane. :) Joo ja hei, tietty voisin jossain vaiheessa tehä sellaisen postauksen, jossa nämä meikit on kasvoillani. :D

      Poista
  4. Tota Lumenen meikkivoidetta on tullut myös käytettyä useita vuosia, osoittautunut itsellekin parhaaksi se :)

    VastaaPoista
  5. ite käytän samaa puuteria ja oon muutes itekki alkanu opettelee käyttää viimeaikoina luomivärejä jos on ollut jotku juhlat tai joku "merkillisempi" päivä kun on halunnut meikata, esim. uutenavuotena viimeksi :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullakin yhessä välissä oli sellainen vaihe, että ei millään iskeny minkäänlaiset luomivärit, mutta nyt tykkään niitä paljon käyttää. :D Toki oon niin neutraali-ihminen, että ehkä en laittais mitään kovin räikeän sävyistä...

      Poista
  6. Mukava postaus.. hauska lukea mielipiteitä näistä tuotteista :D voisit tehdä lisää samanlaisia postauksia.

    http://fluffylelle.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit. :-) Joo pidetäämpä mielessä!

      Poista