maanantai 23. kesäkuuta 2014

FLOWERS AND THE SUN

Taas on ollu parin viikon tauko postailun suhteen. Ei vaan millään oo jaksanu otella kuvia ja on muutenkin ollut niin kiireistä nytten nuitten töiden suhteen ja kaikenlisäksi meillä on enään tää viikko aikaa siivota tämä meiän asunto ja pakata kaikki tavarat, koska avaimet pitäs luovuttaa ens viikon maanantaina. Mä oon niin rakastunu siihen meiän uuteen asuntoon, niin teen siitä varmasti asuntopostausta sitten kun saahaan se sellaseen kuntoon että voi kuvata. 

Onneksi meillä on alkanu nytten töissä kesäaika, että mennään aikasemmin kiinni 10.8 saakka. Tänäänkin päivä meni niin nopeasti, tuntuu että pian oli kuuden aika. Juhannuksena mulla oli kolme päivää vapaata ja oltiin Kuusamossa juhannusta viettämässä. Mentiin Jonin mökille perjantaina päivällä, illemmalla grillattiin ja saunottiin ja parit tuli juotua, ei sen enempää. Koko illan sato vettä ja oli vaan muutama aste lämmintä, niin ei sitten jääty sinne mökille yötä, vaan ajeltiin illemmalla sitten kylälle Jonin veli kuskina. Lauantaina tuli nähtyä vanhaa ammattikoulukaveria, kun ei oltu nähty vuoteen, viimeksi meiän valmistujaisjuhlissa. Eilen ajeltiin takasin Ouluun ja nyt ei varmaan tuu käytyä taas pitkään aikaan Kuusamossa, ku on nyt käyny kaksi viikonloppua peräkkäin. 

Nyt kuitenkin voisin alkaa kattomaan vanhoja salkkareita dvd:ltä, ku oon joskus ostanu sellasen levyn, jossa on niitä ihan ekoja salkkarijaksoja, näihin jää koukkuun... :) ja tietenkin ajoissa nukkumaan.

6 kommenttia: